Zaterdag 30 september is een bewolkte maar droge dag. In Eethen spelen de meiden onder 13 van GDC tegen VV Waspik.  Esmee begint als doelvrouw.  Helaas moeten we Amber missen vandaag.  Om 1 minuut over half 11 is het startsein. De eerste aanval over rechts is van GDC.  Het resulteert niet in een doelpunt.  Amper 3 minuten later schiet Eline over.  In de 7de minuut volgt er een mooie aanval van Mirthe en Sam en een schot van Eline maakt 1-0.  Drie minuten later een voorzet van Eline naar Mirthe die er 2-0 van maakt.  Weer 3 minuten verder een solo actie van Eline 3-0.  De meiden van Waspik krijgen geen kansen en het spel wordt voornamelijk op hun helft gespeeld.  Een schot van Juule op de paal, de bal komt toch in het doel terecht maar wordt afgekeurd door buitenspel.  Maar er volgt een snelle voorzet van Juule waardoor Mirthe 4-0 kan maken.  Een mooi schot van Sam wordt gestopt door de keepster. Net voor de rust is er een aanval van Juule en Eline naar Mirthe die 5-0 maakt.  Om 11.04 uur klinkt het fluitsignaal.  Rust, een mooie tussenstand waarover we onder het genot van een bakje koffie na kunnen praten.

11.20 uur. Tweede helft
In de tweede helft blijft de overmacht voor GDC.
Doelpunten echter worden niet direct gemaakt. Een cornerbal voor GDC , maar de keepster
van Waspik zorgt voor redding.
Na 10 minuten vallen de eerste tegen druppels.  In de 11de minuut een solo actie van Eline 6-0.  En 6 minuten later weer zo’n actie van Eline 7-0. De meiden van Waspik breken door de verdediging van GDC maar het resulteert niet in een doelpunt. Een overtreding van Waspik voor eigen doel betekend een penalty voor GDC.  Juule mag deze nemen en maakt netjes 8-0.
De regen begint wat door te zetten.  De keepster van Waspik is niet bang en weet vele ballen te stoppen. Twee minuten voor het eind kan Kyra na een voorzet van Eline 9-0 maken. Een minuut voor einde zorgt Eline met een solo actie voor 10-0.  Om 11.30 uur fluit de scheids af.  De meiden hebben een goede wedstrijd gevoetbald met een mooi resultaat van 10-0.
Winst voor GDC met dank aan de goede begeleiding van Hanko en Mark.