Het is Maandagavond en de Sterspelers van de E3 stromen een voor een binnen om een lekker potje te gaan voetballen tegen Herovina E2 . Nadat we omgekleed waren en de opstelling bekend was gemaakt gaven we aan dat we even terug moesten denken aan de vorige ontmoeting tegen deze tegenstander toen gingen we ten onder 7-2 . Dus een gewaarschuwd elftal telt voor 10. Wij mochten aftrappen en speelde de bal lekker rond . Hier en daar kwamen we tot een aanval en schoten een paar keer op het doel .maar verder. Kwamen we de eerste helft eigenlijk niet. Dus eindigde de eerste helft in een stand van 0-0

We dronken lekker onze ranja op en bespraken de eerste helft en gaven aan dat het eigenlijk best goed ging en in vergelijking met de vorige ontmoeting .
Maar als we deze wedstrijd naar ons toe wilden trekken dat er dan toch een tandje bij moest
En dat werd beloofd. Herovina trapte af voor de tweede helft en zette druk want zij waren niet van plan om de punten hier te laten.
En gingen in de aanval en via een counter vroeg in de tweede helft kwamen zij op een 0-1 voorsprong . Oei zagen wij sommige spelers denken nu moeten we echt aan de bak !
En dat gebeurde ook we vochten in de laatste tien minuten voor wat we waard waren .we stormde met z’n allen richting het doel van Herovina .
Wat resulteerde in een aantal corners die werden genomen door Jesse die werd ondersteunt door ons achtergrond koor de zingende supporters .
Maar helaas kregen onze spelers hun hoofd er niet goed tegenaan. Wat wel werd geprobeerd.  Maar we gaven niet op .Zo zorgden Jetze voor de 1-1 en Jesse voor de 3 punter (2-1 ) door het uitstekend inzet van de overige medespelers die er ook in bleven geloven. Al met al jongens vandaag loon naar werken .we bogen een 0-1 achterstand om in een 2-1 winst
Zonder gemopperd op elkaar. In een woord fantastisch !!!

Voor ons en de supporters was dat mooi om te zien!