Vandaag ging de competitie weer van start en natuurlijk is het spannend wat de komende periode ons gaat brengen.
We hebben gezien dat onze jongens enorm aan het groeien zijn en dat beloofd weer veel voor de komende wedstrijden.
Na het verlies van vorige week wil iedereen deze week weer winnen, want de eerdere overwinningen van net voor en na de winterstop smaken naar meer!
Vandaag tegen Almkerk F2.
We treffen Jarno op doel. Revy achterin, afwisselend met Ezra en Levy.
Dan treffen we op het middenveld Milan, Stein, Max. Voorin Jorn, Sem en Martijn.
Onze jongens gaan gelijk goed van start en proberen de druk goed op te voeren. We zien dat de jongens aan elkaar gewaagd zijn en het gaat gelijk op. Wat zijn de jongens aan het vechten om een bal in het net van de tegenstander te krijgen. Revy veegt samen met Milan en Levy steeds weer onze helft van het veld leeg, Sem gooit regelmatig zijn super snelheid in de strijd, Max laat zich niet zomaar opzij zetten op het middenveld, Jorn doet zijn uiterste best om samen met Ezra en Martijn het doel van te tegenstander te bereiken maar de verdediging is sterk. Dan weet Stein ineens aan de bal te komen en scoort op een haartje na.
We zien dan dat Milan meer mee naar voren gaat en ook bijna drie keer weet te scoren. Wat is het een spannende wedstrijd en wat gaat het gelijk op. De wedstrijd kan nog alle kanten op als het rust signaal klinkt. 0-0
De tweede helft gaat van start en onze jongens hebben er zin in,ze merken dat ze weleens zouden kunnen gaan winnen. De druk wordt opgevoerd en de tegenstander krijgt haast geen kans om een bal te spelen. Overal waar je kijkt zijn de duivelse F2-ers van GDC aan het vechten voor de bal. Wat een genot is het om te zien dat iedereen zo hard werkt en wat fijn is het dat we zien dat iedereen aan het groeien is in het voetbalspel.
We zien dat Revy, standvastig als altijd, het prima aan kan de bal weg te houden bij de keeper. Revy is een soort van snelle Bulldozer en dat is zeer knap! Levy weet als geen ander de tegenstander van de wijs te brengen door de schijnbewegingen en dan ook nog de bal via de zijkant weg te spelen. Ezra zagen we vorige week keepen en vandaag als een speer het veld over gaan, als er verdedigd moet worden dan dat en als er aangevallen wordt dan aanvallen, knap hoor Ezra! Dan natuurlijk onze “werker” Milan die erg hard werkt en een zeer belangrijke rol speelt zowel in de verdediging als in de aanval.Wat zijn we blij met deze harde werker die ook nog eens ontzettend goed voetbalt en er veel gevoel voor heeft. Milan is volgens mij niet moe te krijgen! Dan zien we Stein, die de laatste weken erg hard vooruit gaat en vandaag zelfs bijna wist te scoren!!! Stein heeft veel ballen weggehouden en ook veel kansen benut om de aanval in te gaan, heel goed Stein!! Max voelt zich prettig op het middenveld, Hij houdt het overzicht en doet zijn uiterste best om overal op af te gaan. We hebben een aantal zeer mooie passes gezien. Ga zo door Max, goed gedaan! Natuurlijk kan Sem iedereen aftroeven met zijn snelheid, bijna niemand houdt hem bij en is daarom zo gevaarlijk, als Sem eenmaal gaat, tja dan is er geen houden meer aan! heel goed! Martijn zien we enorm opbloeien, waar hij eerst wat terughoudend was, is hij nu haantje de voorste en staat prima zijn mannetje! Heel knap martijn. Jorn is onze echte spits, Hij haalt de bal uit alle uithoeken van het veld en weet altijd op wonderbaarlijke wijze richting doel te komen. Vandaag hebben we gezien dat Jorn het voor elkaar krijgt om uit een vrij trap, langs de muur van de tegenstander prachtig mooi in de kruising weet te trappen! heel mooi doelpunt Jorn, knap gedaan!! Dan last but not least, onze keeper Jarno, die in tegenstelling tot vorige week gelukkig weer iets beter in z’n velletje zit. Vandaag weer wat aardige reddingen gezien, goed gedaan! De tweede helft viel niet mee want omdat de rest zo ontzettend goed voetbalden, vond Jarno het ijskoud!!!
Zoals te lezen valt, weet Jorn een prachtig doelpunt te maken uit een vrije trap. 1-0 voor onze jongens, dat hadden ze verdiend! Jammer genoeg weet de tegenstander 1 minuut voor het eindsignaal een bal achter Jarno te krijgen door een corner. Heel jammer! Misschien was jarno net iets te veel ingedut na een helft weinig doen. Gelukkig is hij wel weer wakker voor de penalty’s en weet er op 1 na alle ballen uit te houden, knap hoor! We zien dat Jorn en Martijn de kans van de penalty grijpen en de bal in het netje weten te werken, goed gedaan hoor.
We sluiten de wedstrijd af met een goed begin, 1 punt hebben we binnen!
Een compliment voor de jongens, jullie hebben goed je best gedaan. Natuurlijk ook een groot compliment voor Marvin en Danielle die het voor elkaar krijgen meer structuur te bieden en dan het ook nog eens voor elkaar krijgen er een goed lopend elftal van te maken, Ik vind het knap, Top!!