Vandaag speelde de F2 in de nieuwe samenstelling, best spannend!

Welkom Milan en Jorn, wij zijn heel erg blij met jullie in de F2!!!!

Bij deze wil ik Willy bedanken voor de inzet van de afgelopen periode! We gaan je zeker missen Willy, maar natuurlijk wensen wij jullie heel veel succes en plezier met de F3. Ook bij deze, Carla bedankt voor het regelen van de koffiepot! altijd super geregeld.

De moeder van Max (Andrea)heeft aangegeven het beheer van de koffiepot en de waslijst over te nemen! We hebben afgesproken het huidige budget op te maken en vanaf dat moment zal er opnieuw inleg gevraagd worden.

Ik (Nancy de mama van Jarno) zal proberen om iedere week een verslagje te maken van de wedstrijd en zal de huishoudelijke mededelingen doorgeven via de mail. Mocht iemand niet kunnen trainen of niet mee kunnen doen met de wedstrijd dan heel graag tijdig bericht naar Marvin, Henk of mij. Dit om nog tijdig een vervanger te kunnen regelen.

Het was vandaag een wedstrijd der wedstrijden. Gewonnen met 3-1!!

De eerste helft Jarno op doel. Een zeer stevige verdediging met Revi en onze nieuwe aanwinst Milan. Sem vloog over het veld van voor naar achter om overal te helpen. Op het middenveld trapten Levy, Max en Stein een goed balletje mee. Helemaal voorin onze nieuwe aanwinst Jorn.

De wedstrijd begint met een snel doelpunt in ons voordeel door Jorn. De toon is gezet en al snel volgt het tweede doelpunt. Fantastisch. Helaas net voor de rust door een klein foutje van de keeper 2-1.

De tweede helft Sem op doel en Jarno ook mee in het veld die prima, ondanks het bloed, zijn best deed. De toon van de wedstrijd was al gezet en ook de tweede helft speelde het verhaal zich af aan de kant van onze tegenstander. Zeer sterke verdediging, en iedereen speelde goed mee, heel goed gedaan jongens!!

Uiteindelijk gewonnen met 3-1!!