Kijk voor de foto’s op: flic.kr/s/aHskkGQZZq

Vandaag, zaterdag 19 september gaan we naar Baardwijk. Na onze motiverende jel “van voor naar achter van links naar rechts, onze  club is het allerbest”, wordt er afgetrapt door Eline en Dana. Eline weet zich te ontwurmen aan de tegenstander en al in de eerste minuut wordt er gescoord ! 1-0. Eline is niet te stoppen en in de tweede minuut weet ze de stand naar 2-0 te brengen. De tegenstander vindt het tijd worden voor wraak en weet zich door onze verdediging te breken. Een  schot op het doel  volgt, maar Mirte zat er heel goed bij en keek woest naar de bal waardoor deze net naast het doel rolde.

Op naar de volgende spannende actie. Juule en Irene wilde het doel eens van dichtbij bekijken en wisten een heel leuk samenspel neer te zetten. Helaas, de keeper van de tegenstander wist een schot op het doel tegen te houden.

Juule, die de smaak te pakken kreeg, scoorde in de 5e minuut 3-0 !

Weer komt de tegenstander gevaarlijk dicht bij Mirte, die op scherp staat. Inge wurmt zicht tussen de tegenstander en Mirte kan de bal pakken.

Er komt nog een poging tot scoren van de tegenstander, maar ook deze aanslag wordt weer verijdeld.

Eline weet via een hoekschop de bal  recht voor het doel te plaatsen. Inge schiet ……. Maar helaas, de bal gaat over.

In de 24e minuut, is het weer raak, Eline scoort en de stand is 4-0.

Dana, ook zeer fanatiek, werpt zich voor de goal, maar, helaas, de bal komt aan de verkeerde kant van haar voet terecht en ze schiet net naast het doel.

Maar dan, de tegenstander wordt wel zeer fanatiek. Ze breken door de verdediging heen. Er is geen houden aan, Jannique werpt heel haar lichaam in de strijd maar het mocht niet baten, de tegenstander scoort waardoor de stand 4-1 wordt.

De scheidsrechter fluit af : tijd voor pauze.

Na wat lovende en opbeurende woorden van Wietse en Willy, beginnen de dames aan de 2e helft. Eline breekt door, geeft een prachtige voorzet aan Dana en Dana schopt de bal beheerst in het doel ! 5-1 !

Wederom komt er een prachtige voorzet van Eline, Dana en Janne-Lynn staan precies voor het doel, Dana probeert de bal een flinke schop te geven, maar mist de bal net, dan de kans voor Janne-Lynn, Janne-Lynn haalt uit….. maar helaas, de bal was haar voet al voorbij. Door de verwarring, wordt de bal weer onze helft opgespeeld, ze gaan richting het doel, vastbesloten nog een doelpuntje te maken. Maar dan staat er altijd nog Mirte in het doel  die de bal weer in bezit neemt.

De bal is veel te zacht, de scheidsrechter wisselt de bal.  Nu gaat het dan echt beginnen voor onze dames. Eline ontwijkt de tegenstander, glipt tussen de andere meisjes door, schiet op het doel, en de stand is 6-1!

Jannique krijgt de bal toegespeeld en rent door richting het doel. Ze speelt hem netjes af naar Janne-Lynn, die nu alleen voor de keeper staat. Er komt een schot op het doel, maar de keeper weet de bal uit het doel te houden.

Tijd om de boel weer een beetje op te peppen, wederom is het Eline die doorbreekt en de stand op 7-1 weet te brengen. Dan is het Jannique die een mooie kans krijgt, de tegenstander gooit alles in de strijd en weet een 8-1 te voorkomen.

Dan is het Eline die zomaar vanuit het niets weer opduikt……… De trainer van de tegenstander roept naar haar spelers dat ze ”NUMMER 10 IN DE GATEN MOETEN HOUDEN”. Tevergeefs, de voet van Eline brengt de stand naar 8-1. En, tja, spannend is het eigenlijk niet meer, maar wel voortreffelijk : Het allerlaatste doelpunt komt weer op naam van Eline te staan. Met een eindstand van 9-1 wordt de wedstrijd afgefloten. Een leuke wedstrijd.

Penalties :

De tegenstander wil natuurlijk ook nog wel een paar keer die bal in het doel zien, Mirte weet er  5 tegen te houden, 3 schoten belanden in het doel.

Wij hebben ondertussen genoeg gescoort, alleen Inge en Juule schoppen de bal nog 1 keertje genadeloos  in het doel.

Juule, Inge, Eline, Jannique, Dana, Janne-Lynn, en Irene, bedankt voor de leuke wedstrijd !