Met GDC gaat het weer de goede kant op. De Genderen Drongelen Combinatie boekte een belangrijke 0-2 overwinning bij SV Capelle. Daarmee is GDC hard op weg naar een veilige landing in de tweede klasse. ”We hebben goede zaken gedaan en weer drie puntjes erbij”, klonk voorzitter Henk van der Stelt dan ook vrolijk.

SV Capelle begon de eerste helft direct druk te zetten en GDC ontsnapte aan een achterstand. Twee keer kwam de bal op de paal. In de slotfase net voor de pauze sloegen de Eethenaren toe met de 0-1 uit een kopbal van Lourens Fieten.

Na de rust hield keeper Wesley v/d Wardt zijn ploeg op de been met enkele knappe reddingen. Vier minuten voor tijd stelde GDC de driepunter veilig. Jelle Bouman kopte raak voor de 0-2.