WSC A2  geen partij voor GDC A1
Trainer/coach Teus gebruikte de laatste zaterdag van de winterstop als opwarmertje om zijn team o.a. in de juiste sfeer te brengen. Sfeer is niet te trainen want die is er of juist niet. Resultaten op het veld kunnen hier een positieve alsmede negatieve invloed op hebben. De 1-9 overwinning op de ‘arme’ A2 van het Waalwijkse WSC werkte zichtbaar positief binnen de spelersgroep. Er werd waar mogelijk speels en ook gretig gevoetbald. Natuurlijk de tegenstander bood hiervoor de mogelijkheden maar GDC pakte deze dan ook met twee handen aan. Hopelijk trekt GDC A1 deze lijn door naar de 2e competitiehelft.
Ruben kon er niet bij zijn vanwege zijn bezoek en  oriëntatie op een andere school. Verder was de spelersgroep compleet en zo begonnen keeper Michel en Robin op de kliko bij het ontbreken van een reservebank. Al snel bleek GDC de bovenliggende partij in Waalwijk. In de 6e minuut wordt een inzet van Menno uit het doel getikt en verwerkt tot corner. Even later speelt Jerom zich met een mooie voetbeweging vrij en stelt Rick in staat om de eerste treffer aan te tekenen maar Henk, die overal te vinden is en dus ook hier, raakt de bal ook nog aan en laat hij daardoor een buitenspeldoelpunt  maken waardoor de te verwachte voorsprong uitblijft. In de 12e minuut is het raak als Nani (Ronald) bij de 2e paal goed binnenschiet na een verre uitgooi ( handelsmerk) van Jasper voor het doel komt en Thomas verlengt en Ronald scoort 0-1.
In de eerste helft zijn er nog wat plaagstootjes van WSC maar staat Ritchie goed opgesteld en rammelt hij zowaar een penalty prachtig uit het doel na een handsbal van Rens. GDC staat op dat moment overigens al op 0-2 na een bekeken lobje van Jerom en wederom Henk het beslissende tikje geeft en deze keer geen buitenspellucht. GDC waant zich in een voetbalspeeltuin en combineert er rustig op los en zo eindigt een combinatie Thomas – Rick op de handen van de keeper en gaat een schot van de uitstekend spelende Thomas net over de lat.  In de achterste linie heeft GDC de zaakjes onder controle al tast Max slechts één keer mis maar de spits van WSC werkt de bal over het doel van de uitkomende Ritchie. Jerom scoort de 0-3 na een uitstekende counter van GDC en staat de jeugdige vlagger van WSC tevergeefs voor buitenspel te vlaggen. De WSC-spelers protesteren bij de scheidsrechter en Henk roept de spelers van WSC op om weer af te trappen omdat GDC anders naar huis gaat…
Vlak voor rust een werkelijk prachtige beweging van Thomas die zich hiermee vrij speelt op de helft van de tegenstander en een uitstekende pass geeft op Menno die op snelheid de bal oppikt en op zijn beurt goed afmaakt 0-4 wat tevens de ruststand is. In de 2e helft komt Robin binnen de lijnen en hij geeft direct zijn visitekaartje af door met een mooie uithaal vanaf rechts de 0-5 te scoren. GDC blijft de aanval zoeken en stuit nog een paar keer op de keeper maar in de 60e minuut passeert Jerom zijn tegenstander met een heuse panna en zijn daarop volgende uithaal gaat in de verre hoek binnen 0-6.  Max kopt even later de bal uit het doel en laat zien dat de
verdediging graag de nul wil houden deze middag. Ook Ritchie onderstreept dit met een mooie redding in de korte hoek. Robin stelt aan de rechterzijde met een mooi bekeken steekbal Rick in staat om te scoren wat door Rick dan ook niet nagelaten wordt en zo staat het 0-7.  Keeper maar ook pinchhitter Michel loopt zich ondertussen warm en mag zo’n 12 minuten voor tijd de resterende tijd voor Jerom vol komen maken. Michel is helemaal in zijn element en laat zien dat hij zijn rol als diepe spits waar kan maken in zijn gekregen speeltijd. Zijn eerste treffer en de 0-8 voor GDC komt van zijn voet als Michel  zich krachtig langs enkele WSC verdedigers wurmt en de keeper kansloos laat. Enkele minuten later scoort Michel zowaar opnieuw als hij in de punt van het strafschopgebied goed wordt aangespeeld door Menno en Michel nog net zijn voet er tegen kan krijgen waardoor de bal tergend langzaam het doel in rolt 0-9.
In de slotminuten redt WSC de eer na een goed genomen vrij trap die in eerste instantie prima gekeerd wordt door Ritchie maar de rebound gaat alsnog binnen 1-9.
Een voorzet van Rick belandt in de laatste minuut nog op het doel waardoor het net niet tot de dubbele cijfers komt. Trainer/coach Teus zal technisch zeker zaken gezien hebben die voor verbetering vatbaar zijn om met vertrouwen de 2e competitiehelft in te gaan maar het spelplezier was zichtbaar aanwezig en dat was deze middag de grootste winst!