Afgelopen zaterdag hadden we de uitwedstrijd tegen de koploper. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd. Ook al wisten we dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. Maar wij gingen gelijk in de aanval. Na diverse doelpogingen konden we toch niet voorkomen dat we met 1-0 achter kwamen.

Wij als trouwe supporters hadden er een hard hoofd in dat we hier onder de tien tegendoelpunten bleven.
Maar al snel in de wedstrijd blijkt ook de koploper zo af en toe zijn dag niet te hebben.
Na diverse pogingen op doel van onze kant, Tim die te vroeg bukt, Jetze net naast schiet en Bruce die de bal in de handen van de keeper schiet, krijgen we toch weer een tegendoelpunt 2-0.
Ook onze trouwe supporter “YKT” is weer aanwezig.
Doordat wij vergeten te scoren en de tegenstander wel, is de 4-0 en de 5-0 binnen een paar minuten een feit.
Maar ook bij ons gaat er nu gescoord worden. Na een goede actie van Jetze met een verzorgende pass naar Jesse 5-1.
Na een corner van GDC en flitsende counter van RKVV kunnen we toch rekenen op onze doelman. Een fraaie redding van Jurre. Maar opslag van rust toch de 6-1.

Na de rust een steeds beter spelend GDC. Luca had zijn vader belooft om te scoren voor zijn verjaardag en ja hoor 6-2.
Maar de tegenstander gaat ook weer voluit en scoort gelijk weer een tegentreffer 7-2.
Doordat wij onze kansen eigenlijk verprutsen door niet af te spelen maar voor eigen succes te gaan scoren wij niet maar de tegenstander wel 8-2.
Maar ook bij ons gaan de aanvallen nu beter. Gelijk vanaf de aftrap is het raak, weereen cadeau voor de vader van Luca 8-3. Vanaf nu is de tegenstander de kluts kwijt. Wij maken binnen de laatste paar minuten volop te scoren waarmee de eindstand toch nog 8-6 werd.
De wedstrijd had niet langer moeten duren voor de tegenstander.
Deze jongens (RKVV) kregen dus nog wat te horen wat er fout ging voordat ook zij mochten gaan douchen.
Goed gespeeld jongens, en zo zie je maar dat je ook kansen krijgt tegen de koploper!!!!