We begonnen de wedstrijd gelukkig op tijd, omdat onze trouwate supporter net voor de aftrap aan kwam lopen. ( opa Bruce ). Eigenlijk moeten we dit verslag schrijven zoals ook de wedstrijd gespeeld werd. Zo sierlijk en met volle overgave van onze jongens. ( Maar dat leest een beetje moeilijk ). Na de aftrap begonnen we gelijk goed te voetballen. Alle passes kwamen aan bij degene naar wie we overspeelden. En als de tegenstander een keer de bal had, dan werd er weer snel gejaagd op de bal om zo weer richting het doel van Jan van Arckel op te stomen. Na een minuut of zes een fraaie actie van Jonathan waarbij hij een man of zes voorbij speelde maar stuitte op de keeper. Maar niet veel later een prachtige actie van Luca, die trouwens een van zijn beste partij speelde, en een pass op Tim die voor de 1-0 zorgde. Onze trouwe supporter juichte zo hard dat er een paar ouders van onze spelers geraakt werden door een rondzwaaiende paraplu. En daar ging Bruce weer op het doel van de tegenstander af.  Ook deze speelde een goede wedstrijd, misschien nog wat “drie sterren gevoel” van een aantal weken geleden. Of komt het door zijn nieuwe kapsel? Zijn schot belandde op de lat maar Luca kon hem nog scoren 2-0. Door het goede verdedigen van Kasper en Jan, en natuurlijk een paar goede reddingen van onze keeper konden we de nul houden. Na weer een solo actie van Jonathan en een fraai afstand schot van hemzelf 3-0. Maar de tegenstander werd ook wel wat sterker en kregen ook diverse corners, maar na twee corners een uitbraak van GDC en Jetze alleen voor de keeper en dan weet je genoeg, 4-0. In het laatste deel van de eerste helft was het alleen maar richting het doel van Jan van Arckel. Na een ingooi vlak bij de achterlijn en een mooie voorzet van Stefan schiet Jetze  raak 5-0. Vanaf de zijkant staan de ouders al te roepen dat ze dubbele cijfers willen zien!!! En het lijkt die kant wel op te gaan, want na alweer een corner voor ons, ben gestopt met tellen na corner zeven, is het weer Luca die scoort. Die gaat voor een hattrick word er al geroepen langs de zijlijn. E of het niet genoeg is veroveren ze gelijk na de aftrap van de tegenstander de bal en scoort Jesse na een mooie solo van Jetze de 7-0.

Rust.

Na de aftrap van de tweede helft gaan onze jongens door met waar ze gebleven waren, goed voetbal spelen. En zowaar de tegenstander staat net op het veld of Bruce heeft ook zijn doelpunt te pakken 8-0. En net als bij de profs denken ook wij dat we al gewonnen hebben maar we moeten nog een helft spelen. De tegenstander gaat nu ook aardig voetballen met een paar mooie passes bereiken ze de nummer negen en die kan ook scoren 8-1. Maar wat kan ons gebeuren denken onze jongens of zijn ze moe aan het worden wat al gezegd word door de coach van Jan van Arckel. Weer de nummer negen die scoort 8-2. We worden weer wakker en gaan weer voetballen zoals de eerste helft. En ja hoor wat er geroepen werd in de eerste helft gebeurd Luca scoort alweer 9-2. Na een aantal goede reddingen van Jurre “de Grabbelaar” weten we nog een keer te scoren. E ja hoor het is weer Luca die scoort 10-2. En hoe noem je het dan als je vier keer scoort? Langs de kant noemen we dat een quattrick.

Klasse gevoetbald jongens. We zijn trots op jullie.