Woensdagavond kwart over zes. De E3 verzamelt zich voor de wedstrijd tegen BVV E2. Deze tegenstander is nieuw voor de E3. Het enige wat we van ze weten is dat ze al hun wedstrijden gewonnen hebben. Joost van Rooijen is de scheidsrechter van deze avond. Jan, Tim en Jesse staan als eerste op wissel. Direct na de aftrap wordt duidelijk dat BVV een aardig potje kan voetballen en begint zeer aanvallend. Achterin moeten keeper Jurre en de verdedigers Jonathan en Kasper direct flink aan de bak. Maar Jurre zit er een aantal keren goed bij.  Toch laat GDC zich niet uit het veld slaan en probeert via Luca, Jetze en Bruce wat aanvallen te creëren. Ondanks het harde werk van Stefan, Jonathan en Kasper kan niet voorkomen worden dat er een corner komt voor BVV. Deze is niet te houden voor Jurre: 0-1. Jurre kan nog 2x een aanval van BVV stoppen, maar bij de volgende aanval is het raak: 0-2. Daarna volgen er toch een aantal goede aanvallen van GDC. De keeper van BVV brengt redding. De wissels zijn inmiddels ook ingezet en door een goede aanval van Jetze, Tim en Luca kan laatstgenoemde scoren: 1-2. BVV zet direct weer druk en ook Jan laat zich van zijn beste kant laat zien. Helaas kan niet voorkomen worden dat BVV weer scoort: 1-3. Er volgt nog een goede aanval van GDC via Tim, Jetze en Jesse, maar dit schot gaat net naast. Net voor rust komt BVV nog een keer opzetten: 1-4.

Na de rust begint BVV weer sterk, maar GDC geeft niet op. Het ziet er naar uit dat ze een peptalk hebben gehad in de kleedkamer. GDC is, indien mogelijk, nog feller in de duels. Er volgen diverse aanvallen van GDC die of door de keeper van BVV worden gestopt of op het laatste moment door de verdediging van BVV worden onderschept. Dan laat BVV zich weer gelden en is men bij GDC even de weg kwijt: 1-5, 1-6 en 1-7. Maar GDC recht de rug en pakt de draad weer op. Door goed voetballen kan het middenveld de bal bij Jesse krijgen en ook al staat hij een heel eind van het doel: 2-7. Dat is ook de eindstand.

Helaas deze wedstrijd heeft GDC E3 niet kunnen winnen, maar de inzet van de jongens is weer terug en dan is verliezen niet zo erg. Succes voor aanstaande zaterdag. Dan staat weer BVV E2 op het programma. Dit maal in ’s-Hertogenbosch.