EEN VERDIENDE OVERWINNING

Vandaag verzamelden we met z’n allen bij GDC . Om van daaraf af te reizen naar Brakel.
Om daar de kraker aan te gaan tegen VV Brakel ,of te wel de nr1 uit onze poule . Wat voor geen onbekende is . Want we hebben elkaar al 2 keer ontmoet . 1x op een toernooi in Aalst en de laatste keer in poule verband bij ons in Eethen.
Beide keer moesten we ons de meerdere erkennen . De laatste keer was de uitslag 3-9 in het voordeel van Brakel. We waren dus gewaarschuwd !
We begonnen goed aan de wedstrijd beter als de vorige keer want toen stonden we na 1 minuut al met 1-0 achter.  Dus scherpte was gewenst en zeker nu in Brakel en dat bleek ook zo te zijn want wij domineerde de wedstrijd vanaf het begin .
We vochten voor wat we waard waren en vochten voor elke bal en en elke meter .
Brakel niet minder want die wilden de koppositie niet afgeven aan GDC .
Wij speelden op balbezit en dat lukte aardig we speelden over en er werd een aanval opgezet van achteruit
Via de schakels Bruce en Jetze belande de bal in het doel van Brakel . Maar Brakel gaf geen krimp en zetten de achterstand om van in een 0-1 achterstand naar een 2-1 in het voordeel van Brakel .
Maar wij waren daar gelukkig niet van onder de indruk want WIJ !! (E3) gingen uit van onze eigen kracht en bleven voetballen en elkaar gebruiken op het veld.
Er werd zelfs terug gespeeld op onze keeper keurig jongens .Enzo kwamen wij op een voorsprong van 2-3 in de rust.
Waar  de doelpunten werden gemaakt door mede inzet van ons allen maar de afronding werden gemaakt door Jetze en Luca de laatste speelde de bal mooi door de benen van de keeper van Brakel .
In de rust werd nagepraat over de eerste helft en dat we er nog lang niet waren en dat de spelers van Brakel alles op alles zouden zetten om de 3 punten hier te houden .
We begonnen aan de 2e de helft en het was te zien dat de spelers van Brakel een donderpreek hadden gekregen.
Ze kwamen fel uit de start blokken en maakten de stand weer gelijk 3-3 .
Ondertussen bouwden wij op aan onze vele aanvallen want wij hadden de overhand in Brakel wat resulteerde in een corner .
De corner werd genomen door Jesse die hem mooi voor het doel van Brakel bracht maar het was een speler van Brakel die hem ongelukkig in eigen doel kopten .
Weer stonden we voor  3-4 .
Maar we konden niet voorkomen dat Brakel even later weer gelijk maakten 4-4 .
Weer ik schrijf het nogmaals WEER. Bleven we in ons eigen geloven en bleven we voetballen ondanks het spel waarmee Brakel ons uit ons spel probeerde te halen .
kwamen we op een voor sprong van 4-5 gescoord door Jetze . Brakel trapte af en brachten de bal via een lange bal vanachter uit bij hun levens gevaarlijke spitsen maar die werd geblokt. Wat resulteerde in een vrije trap voor Brakel .
Die werd genomen en onhoudbaar binnen geschoten in het doel bij Jurre ondanks zij vele goede reddingen en zijn vele goede spel opbouw van achteruit  ( Keurig Jurre ga zo door) en werd de stand weer op 5-5 gebracht .
Maar bleven er in geloven ondanks  de meeste krachten waar gegeven bleven we voetballen en geloven in een overwinning .
Het waren dan ook wij die het verdienden om de wedstrijd te winnen en dat gebeurde ook. Het was Tim die de eindstand op 5-6 bracht .

Jongens allemaal en dan ook gewoon allemaal Jurre,Jan,Jetze,Jesse,Jonethan,Luca,Kasper,Bruce,Stephan,en Tim jullie hebben vandaag gevochten voor wat jullie waard waren tegen een goede tegenstander die ook goed kan voetballen. Maar wij hebben vandaag de overwinning afgedwongen.