De lucht was grijs, de wind was koud. Vol goede moed trokken de F1 mannen het veld op, vast van plan om het vandaag net zo goed te doen als in de thuiswedstrijd tegen Brakel. Met Nathan als geblesseerde supporter en naast zich Thom als eerste wisselspeler aan de kant, kon de wedstrijd beginnen.

Na een paar mooie acties van ons team kreeg Brakel al snel het goede ritme te pakken. Ze speelden goed over en zagen precies waar de ruimte was om heel dicht bij ons doel te komen. Of het nu koude wind was, of de nattigheid uit de lucht of ons team dat nog niet helemaal wakker was, Brakel kreeg na een paar goede acties de bal via een corner in de 11e minuut in het doel. Hoewel Tim een paar goede reddingen maakt, Dani Thur een aantal keer als een speer over het veld vliegt en Tom van Dijk goed verdedigend bezig is, staat het voor rust 0-2.

Na rust moet iedereen toch wel echt wakker zijn! De verwachtingen zijn wederom hooggespannen en onze jongens worden geweldig gedreven gecoacht vanaf de zijlijn. Het mocht niet baten. Als Tygo, Sem en Dani Vos de bal willen overspelen naar elkaar, is Brakel er als de kippen bij. Ook de acties van Jelle en Thom komen niet zo uit de verf als ze zouden willen. Laat in de tweede helft, als Brakel een corner krijgt, draait de bal ondanks allerlei verdedigers die wel iets proberen, er met een mooie boog in. Niet veel later fluit de scheids af: 0-3.

De conclusie van deze wedstrijd is: deze manier van voetballen is niet voor herhaling vatbaar. Daar waren al onze jongens het mee eens. Dus, vol goede moed op naar de volgende wedstrijd op 29 maart!