Zaterdag ochtend , 26 oktober 2013, het is rond 09:00 uur als al onze sterspelers op ons sportpark aan de zuidrand aanwezig zijn. Vandaag de wedstrijd tegen Brakel F1. Een gelijkwaardige tegenstander waarvan we in de voorbereiding met 2-1 hadden verloren. We zijn vandaag geheel compleet. Tim, Nathan, Dani T, Thom, Jelle, Tom, Dani V  en Tygo waren vandaag weer van de partij.

Nadat we uit de , ietwat verouderde, kleedkamer van Brakel het veld opliepen en de warming up hadden voltooid, floot de scheidsrechter om 10:00 op zijn fluit voor het begin van de wedstrijd. GDC gaat gelijk fel van start en in de 3e minuut stormt Dani V direct op het Brakelse doel af, maar ziet zijn doelpoging net voorlangs gaan. Even later is het Brakel dat ook wat probeert terug te doen met een afzwaaier. Dan gaat het gelijk op tot in de 15e minuut GDC een vrije trap krijgt maar helaas gaat de bal  ook net naast het doel. De keeper van Brakel pakt de bal, schiet deze uit maar de bal komt precies in de voeten van Dani T, en deze weet de bal geplaatst in het net te schieten. En zo staat na 16 minuten de 0-1 op het scorebord. In het begin van de 2e helft  zet Brakel aan en ze weten binnen 2 minuten de gelijkmaker te scoren. 1-1

Dan is het weer een gelijk opgaande strijd met een lichtelijk voordeel van de gdc spelers.

GDC gaat weer in de aanval in de 32e minuut , en via het middenveld geraakt de bal bij Jelle, onze spits van vandaag, en die weet met een knap schot de 1-2 te scoren!!!!!!

Dan krijgt ons sterrenteam nog een paar kansen maar de bal wil er niet meer in. Ook de mooi vrijgespeelde Dani T, kan de bal niet tegen het netje krijgen en ziet zijn bal net over het doel gaan.

Dan worden de mouwen in de allerlaatste minuut nog eens opgestroopt, en komt de bal bij onze stormram Dani V in de voeten en die begint aan een mooie rush richting het doel van Brakel en hij weet de bal met een ziedende knal achter de keeper van Brakel te werken!!!! En met deze mooie actie komt de eindstand van 1-3 op de uitslagenlijst te staan. We zagen vandaag een goed en hardwerkend GDC, met een in topvorm zijnde Tom van Dijk, die er de laatste wedstrijden al voor zorgt dat de GDC verdediging steeds moeilijker te doorbreken is!!!!

Volgende week zaterdag weer een uitwedstrijd in en tegen Haaften, waar we weer gaan proberen om deze opgaande lijn vast te houden!!!!!!!!!!!!