De wedstrijd begint om 9:15 uur. Het zonnetje schijnt al lekker. Nieuwkuijk mag aftrappen, maar we hadden de bal snel afgepakt. Ik had de bal en ging naar voren en langs de verdedigers en schoot op het doel, jammer mis. De kieper, die best wel goed was, had de bal en schoot de bal het veld weer in we gingen afpakken. Toen wij de bal weer hadden ging ik weer naar voren langs de verdedigers en ik schoot 1-0. Het was heel warm en Nieuwkuijk trapte af en we begonnen weer, even later was het weer gelukt om te scoren 2-0. Kyra had een paar keer de bal , maar kwam helaas niet door de verdediging heen. Ook Janique wist de bal een aantal keer mooi door te spelen. Voor de rust had ik nog een keer gescoord en na mij had Dana nog een mooi doelpunt gescoord! Mirte hoefde niet vaak in actie te komen, maar wist wel een paar kansen te stoppen, helaas lukte het 1 keer niet en wist Nieuwkuijk ook nog te scoren. Toen was het rust en het stond 5-1 voor GDC. Na de rust mochten wij aftrappen ik wist weer te scoren. We werkten allemaal hard, Janne-Lynn had een paar mooie schoten en wist de bal vaak af te pakken van de tegenstander. Het was warm in de zon tijdens het voetballen. Inge heeft een paar mooie passes gemaakt en schopte per ongeluk een keer een bal in het gezicht van de tegenstander. Juule wist ook nog een mooi doelpunt te maken en daarna lukte het mij nog twee keer om te scoren. 1 keer met een hel zacht balletje. Irene probeerde een paar keer te scoren, maar het lukt helaas niet. Ze wist wel vaak deĀ bal te winnen in het duel met de tegenstander. Eindsignaal van de wedstrijd, 9-1 het was een leuke wedstrijd. Op naar de volgendeā€¦