Zaterdag 24 september speelde GDC MO13 uit tegen Nieuwkuijk MO13 Het team is deze zaterdagochtend compleet. Helaas kan Juule niet meespelen omdat ze hard gevallen is met haar step en haar kaak heeft gekneusd. Juule gaat mee om aan te moedigen en het wedstrijdverslag te schrijven. De wedstrijd begint rustig. De eerste 10 minuten wordt er rustig gespeeld. GDC staat wel de hele tijd op de helft van de tegenstander, maar kan het spel nog niet echt maken. Na 15 minuten weet Mirte  namens GDC het eerste doelpunt te scoren.  Nieuwkuijk maakt meteen een tegenaanval en bijna stond het 1-1, maar Angenita weet de tegenstander te stoppen en verkomt de gelijkmaker. In de 25e minuut scoort Amber het 2e doelpunt voor GDC. Na de rust gaat GDC weer met frisse moed van start en in de 32e minuut scoort Amber weer . Het wordt 0-3 voor GDC via de linker voet van Amber.  Ook Gwen scoort nog voor het einde van de wedstrijd, maar dit doelpunt wordt afgekeurd omdat ze buitenspel stond. Er komt ook nog een grote kans voor Britt Heeskens. Net voor het einde van de wedstrijd weet Amber nog een keer te scoren met een mooi afstandsschot. Eindstand 0-4. Het was een mooie wedstrijd.