Al na een paar minuten maakte Irene een overtreding waardoor er een vrije trap kwam. Er moest een muurtje gemaakt worden. Uiteindelijk kwam de bal op de linker paal. Toen kwam er bijna een doelpunt van Inge die Kyra kon afmaken maar dat lukte niet.

Meteen daarna kwam Engelen door de verdediging heen, maar Veerle hield hem tegen. Daarna had Engelen weer een poging gewaagd via een uitgooi maar Irene en Janne-Lynn stopte hem. Er was bijna een doelpunt gemaakt door Janique maar die ging mis.

Na 17 minuten maakte Eline een doelpunt via een mooie voorzet van Kyra. Net voor de rust maakte Eline nog een doelpunt samen met Dana.

Na de rust kreeg Inge een vrije trap omdat Eline getackeld werd door een meisje van de tegenstanders. Hij was mis. Er waren veel aanvallen van Engelen geweest maar allemaal gestopt door Mirte en Janne-Lynn. Daarna onderschepte Eline de bal vlak voor het goal van de tegenstanders. Bijna gescoord maar niet geslaagd. Toen werd het met een corner van de tegenstanders moeilijk maar Inge hield hem. Eline gaf daarna een mooie voorzet naar Janique, maar die miste. Toen maakte Mirte 2X precies dezelfde actie vanuit het midden allebei net mis. Er was weer een corner voor de tegenstanders maar nu hield Mirte hem tegen. Het allerlaatste stuk werd heel spannend, want de bal was heel veel op onze helft maar we hebben het gered met 0-2 voor ons.