Deze ochtend staan de jongens van de E1 om 10.15 uur op het veld van Ammerzoden. Bruce en Jonathan beginnen als wisselspelers. De aanvoerder van vandaag is Kasper.

Vanaf het begin zet Jan van Arckel veel druk en is direct de bovenliggende partij. GDC heeft moeite om in de wedstrijd te komen en keeper Jurre moet dan ook vele malen ingrijpen om een doelpunt te voorkomen. De wedstrijd speelt zich eigenlijk alleen af op de helft van GDC. Jan van Arckel heeft de pech dat hun afwerking soms net wat onnauwkeurig is en daardoor geen doelpunt maakt. GDC kan alleen af en toe maar een speldenprikje uitdelen. Uiteindelijk weet GDC toch een keer door te breken met als resultaat een corner. Jesse neemt de corner die in eerste instantie door Jan van Arckel wordt weggewerkt, maar wel in de voeten van Bruce. Het schot van Bruce is niet super, maar toch een doelpunt; 0-1.  Na de aftrap zet Jan van Arckel weer veel druk. Pas laat in de eerste helft lukt het GDC om nog een corner te versieren. Bruce neemt de corner en legt de bal neer op het bovenbeen van Tim, die er 0-2 van maakt. De ruststand 0-2 is een heel vertekend beeld. Jan van Arckel is in de eerste helft zeer zeker de betere ploeg.  Wil iemand de “wil om te winnen”gaan zoeken voor GDC?

In de tweede helft is het weer Jan van Arckel die het heft in handen neemt. Antoin die in de plaats van Jurre nu het doel bemand heeft er zijn handen vol aan. Maar heel voorzichtig zien we een ommekeer bij GDC. Achterin staan Kasper, Jonathan en Jurre steeds beter hun mannetje. Het middenveld met Jetze , Luca en Tim wordt steeds overtuigender. De voorhoede met Jesse en Bruce krijgt meer lef. Dit alles resulteert in een Jan van Arckel dat aangeslagen raakt en een verslaggeefster die ineens snel moet schrijven om alle doelpunten bij te houden. Vanuit de rebound scoort Tim 0-3. Vanuit een corner scoort Luca 0-4. Dan volgt een mooi stukje voetbal: Antoin trapt ver uit, Bruce neemt aan speelt door op Jetze, die op zijn beurt Jesse keurig aanspeelt zodat deze de 0-5 kan binnentikken. 0-6 en 0-7 zijn ook van Jesse. Toch weet GDC de nul niet te houden. Jan van Arckel breekt in een laatste krachtsinspanning door en maakt er 1-7 van.