Eerste helft: we begonnen erg enthousiast aan de wedstrijd. Het was in het begin een beetje wennen omdat er door een aantal spelers op aangeven van trainer/coach Wietse, op andere posities gespeeld werd bijvoorbeeld Dana keeper en Mirte in de spits. In de eerste 10 minuten scoorde Eline 1-0, daarna volgde snel een tegendoelpunt van Zwaluw 1-1.

Zwaluw had gedurende de eerste helft nog een aantal kansen op de goal van Dana, maar die werden allemaal gestopt, tegen het einde van de eerste helft brak Eline nogmaals door en scoorde daarbij de 2-1. Kort daarna volgde het rustsignaal van de scheidsrechter.

Tweede helft: na een verfrissing in de rust en een speech van trainer/coach Wietse, die nog even de puntjes op de i zette, werd er begonnen aan de tweede helft. Opdracht samenspel.

Enkele veranderingen werden doorgevoerd, Mirte keeper en Dana terug in de spits.

Zo gingen de gouden engeltjes van Wietse aan de slag om er weer met de winst vandoor te gaan.

Er maar liefst nog 6x gescoord 2 maal scoorde Janiek, van de voet van Eline kwamen maar liefst 3 doelpunten en de laatste werd gescoord door Dana.

Eind resultaat volle winst 8-1 en een zeer tevreden trainer/coach, die de meiden na afloop beloonde met lekkere frietjes uit de kantine!