Vandaag hebben we een bekerwedstrijd gespeeld tegen Kozakken Boys. Wij mochten de wedstrijd aftrappen. Een paar minuten ging het goed maar daarna scoorde Kozakken Boys. Dat vonden we allemaal heel erg jammer maar we gaven niet op. En toen ging het weer een heel stuk beter want een paar minuten daarna scoorde Amber. Het was een heel mooi doelpunt.

We kregen weer wat moed en gingen nog harder werken en dat werd beloond want Amber scoorde er nog een. Zo we stonden voor. En net voor de rust werd er nog eentje ingeschoten door Amber. We gingen met 1-3 de rust in. In de rust had Wietse nog allerlei dingetjes gezegd. Ik denk dat dat heeft geholpen want na de rust was de bal bijna de hele wedstrijd aan de ‘goede’ kant. Maar helaas grepen Kozakken Boys hun kans en scoorde… 2-3. Maar we gaven niet op en zorgden ervoor dat er daarna geen ballen meer door kwamen.

We hebben keihard ons best gedaan. Iedereen heeft alles gegeven en dat werd beloond met de overwinning. We zijn door voor de beker en hebben Kozakken Boys uit de race gegooid. Nog 4 bekerwedstrijden te gaan om in de finale te staan. Ik heb er alle vertrouwen in want hoe we vandaag hebben gespeeld kunnen we iedereen aan.