Op zaterdag 15 oktober moesten we al vroeg voetballen uit tegen Wilhelmina. We vertrokken  om 8 uur met 12 spelers want Inge is geblesseerd. De wedstrijd begint om 9 uur al. Of we Wilhelmina onderschat hadden of we nog niet wakker waren dat weet ik niet. De eerste helft begon. Wilhelmina  zette veel druk. En daardoor kreeg Wilhelmina in korte tijd 4 corners met veel kansen. Waarop onze keepster van vandaag; Imke met goede reddingen een doelpunt voorkwam. De druk hield aan  en van afstand schoot Wilhelmina hoog in het doel met 1-0 kwam Wilhelmina terecht voor. Toen werden wij toch wakker en gingen we mee voetballen en speelde het spel zich meer af aan de anderen kant. Nu stond Wilhelmina onder druk en kregen Mirthe en Gwen  meerdere kansen voor het doel. Amber onderschepte een uittrap van de keepster en scoorde de gelijkmaker.  Vlak voor de rust  maakte  Wilhelmina een eigen doelpunt uit een corner van GDC. 1-2 voor GDC is de rust stand. Na de rust was de wedstrijd nog niet gespeeld. GDC wist niet verder uit te lopen en gaande weg werd Wilhelmina steeds sterker en was erg gedreven om de achterstand  ongedaan te maken. Bij een goede aanval van Wilhelmina wist Dana door een sliding het gevaar nog te voorkomen. Maar de 2-2 is toch gekomen uit een corner, want we wisten de bal niet snel genoeg weg te werken. Aan het eind van de tweede helft kregen we nog wat kansjes en maakten we een doelpunt maar die was helaas buitenspel. En uiteindelijk mochten we blij zijn met een gelijkspel 2-2 allebei 1 puntje.