Enthousiast vertrokken we al weer vroeg naar Sprang-Capelle. We hadden er weer veel zin in.  Het weer zat vanmorgen gelukkig nog mee! Om 9.00 uur wordt er afgetrapt. We gaan gelijk vol in de aanval. En al vrij snel maakt Janne-Lynn het eerste doelpunt. Al snel volgt het tweede doelpunt gemaakt door Eline. Maar de tegenpartij komt ook in de aanval en maakt een tegen doelpunt  waarmee we op 1-2 komen te staan. Maar al snel gaan we weer in de aanval en maakt Eline nog 4 doelpunten voor de rust.

Naar de rust beginnen we weer vol enthousiasme aan de tweede helft. Al snel scoort Janne-Lynn weer. En Janne-Lynn heeft de smaak te pakken en scoort nog twee keer.  Die nieuwe schoenen van Janne-Lynn  zijn doelgericht.  Natuurlijk waren, Veerle, Juule, Kyra,  Irene, Inge, Janiek en Dana  ook onmisbaar in het spel.

En hebben allemaal goed gespeeld en helaas een paar gemiste kansen op het doel gehad. Ook Mirthe heeft de ballen  weer goed tegen gehouden! We komen op een mooie eindstand komen van 1-9.

Het was weer een mooie wedstrijd met een mooi eind resultaat.