Vandaag spelen we met de meiden van ME1 tegen het grote en sterke team van de meiden van SV ophemert

Deze club is ook wel bekend geworden door de jaren heen omdat daar Hans Kraay jr er trainer was.

In die tijd loodste hij deze club van de kelder klasse (5e klasse) naar de 3e klasse in de periode 1999/2004.

Om na deze periode zijn kunsten te vertonen bij FC Lienden met als opdracht deze club naar de top klasse

te loodsen. Al met al nu was de beurt aan de meiden van GDC om de 3 punten naar GDC te loodsen.

Vandaag beginnen we met Veerle en Janne-Lynn als wissel en Jannique is thuis op de reservebank gebleven wegens

de griep.Jannique veel  beterschap.

Veerle wint de tos en wij mogen aftrappen met de wind in onze rug. De meiden beginnen een beetje tam en afwachtend

maar tegen deze tegenstander kan dit niet anders zodat Juule en Irene alle zeilen bij moeten zetten om de aanvallen van Ophemert af te slaan

en met Mirthe in goal gaat dat vrij aardig af.De coachen  Willy en Wietse hebben de handen vol om de meiden  aan te sporen en om op de

juiste plaats te zetten.

De bal word van achteruit naar Daana en Kyra gespeeld en deze bezorgen de bal bij Ingen en die begint aan een solo en om  speelt de gehele verdediging

en werkt knap af en de 0-1 is in feit .

Nu komen Veerle en Janne-Lynn in het veld voor Daana en Irene .

Janne-Lynn gaat in de verdediging  spelen en Veerle in de spits .

Het spel gaat op en neer , Veerle gaf een hak balletje mee aan Inge maar kon deze niet goed afronden.

Het blijft een spannende wedstrijd Eline blijft haar best doen en dat word op het eind van de eerste helft beloont  met het tweede doelpunt van van vandaag

dat word gescoord uit een assist van Veerle  en dit is ook de rust stand

In de rust vertelde Wietse dat we sterk moesten zijn  want nu hadden hun wind mee  en kon de keeper ver uittrappen

De 2e helft was eigenlijk een kopie  van de eerste helft met veel kansen voor GDC .

Maar ze kregen de bal er niet meer in mede door het goede keepers werk van de keepster van Ophemert.

Dus zo bleef de eindstand op een 0-2 steken

Vandaag  was een kopie van vorige week toen was het met de rust ook al 2-0 en was dat ook de eindstand

Al met al was het  wederom  een leuke wedstrijd.