Wedstrijd verslag GDC E3 –  Brakel E2 ,gespeeld op zaterdag 21 september. De wedstrijd werd gespeeld in  Eethen . De weergoden waren ons beter gestemd als vorige week! De jongens van de E3 hadden er zin in. Ze begonnen wat afwachtend aan de wedstrijd maar er werd goed overgespeeld. Brakel had er ook zin in en zetten druk. Al vroeg in de wedstrijd braken ze uit en Bruce en Jonathan kregen het helaas niet aangelopen 0-1. Jesse kreeg de eerst corner voor GDC maar helaas geen gelijk maker. Brakel zetten GDC meer onder druk en het spel van GDC werd rommelig. Jurre de keeper had een paar mooie reddingen maar het spel van GDC bleef erg rommelig en er was weinig overleg in het veld. 0-5 gingen wij de rust in.

De supporters waren toe aan een bak koffie en de trainers zouden jongens toespreken en ze een hart onder riem steken! Een ding was zeker na de rust moesten de mannen  een ander spel  gaan spelen. De ‘peptalk’ vd trainer bleek aan te slaan want GDC bouwde het spel mooi op, er werd goed overgespeeld en meer met elkaar gepraat. Mooie corner van Bruce, helaas konden wij deze niet verzilveren. GCD rook bloed en werkte hard aan hun opbouw. Er werd goed over en aanvallend gespeeld. Een mooie combinatie met Tim Jonathan en Stephan waardoor Jetze de 1-5 in kon schieten. Helaas was de vreugde van korte duur want Brakel zetten druk en Jan en Kasper kregen het niet aan gelopen Werd snel 1-6. GDC was de spirit een beetje kwijt, er werd niet goed overlegd en gepraat met elkaar Met als resultaat 1-7. Gelukkig herstelde GDC zich en kon door een mooie aanval ,Jetze de 2-7 binnenschieten. Helaas voor GDC was de drive van Brakel na een tegendoelpunt zeer groot en met een mooie lob over onze keeper scoorde zij 2-8. GDC bleef door vechten maar helaas weer een tegendoelpunt die bij onze doelman door de benen rolde. De inzet van GDC werd nog beloond doordat Jonathan vlak voor het eindsignaal de 3-9 scoorde. De mannen van de E3 hadden zich de tweede helft goed herstelt maar helaas moesten wij in. Brakel onze meerdere herkennen.