Een hele spannende streek-derby die de hartslag van de trainers en supporters omhoog deed schieten. Vorige keer in Brakel ging Brakel er nipt verdiend met de winst vandoor, GDC liet het er af en toe een beetje bij zitten en daar maakte Brakel gretig gebruik van. Maar hier hebben onze boys van geleerd want al direct aan het begin van deze wedstrijd gingen de mannen er vol tegenaan. Omdat Brakel flink onder druk stond creëerde GDC op deze manier veel kansen en na een mooi samenspel van ons middenveld en de aanvallers Scoorde Tim van Dijk met een mooi doelpunt 1-0 voor GDC. Zo 1x doelpunt dichter bij de beloofde friet!

Iedereen in het team deed zijn steentje erbij en zo gingen we de rust in met veel kansen voor GDC. Na de rust kwam Brakel toch wel terug en kwamen ze even beter in de wedstrijd, hierdoor kreeg ook Brakel flinke kansen, mede door de sterke GDC verdedigers en de gruwelijk mooie reddingen van Jurre de Voskapel bleef de tegenstander zonder goals.

In dit gedeelte van de wedstrijd word het Wietze en Tonny bijna te veel van de spanning. Na nog een hele hoop kansen over en weer scoort Jetze het welverdiende verlossende doelpunt 2-0. Iedereen juicht uitzinnig ! Niet alleen de winst maar ook de frieten en frikandellen zijn binnen.

Ook weer een stapje dichter naar het kampioenschap, als we keihard blijven samenwerken en trainen dan maken we nog een kans.  Dus goed luisteren naar de trainers en bedankt voor een mooie wedstrijd jongens!