Vandaag moesten we naar een aantal overwinningen op rij uit voetballen tegen FC Engelen. We hadden thuis al tegen Engelen gevoetbald en wisten dat het een sterke ploeg is waar we thuis van hadden gewonnen met 4-3. Met lichte regen gingen we weg uit Eethen en men voorspelde alleen nog maar meer regen.

Aangekomen in Engelen misten we een auto met daarin 3 speelsters. Gelukkig arriveerde zij na ongeveer 20 minuten. Voor de wedstrijd werd er bij Engelen het 750 lid gehuldigd in de stromende regen. Maar ter gelegenheid hiervan kregen we allemaal een snoepzak. De meiden zijn er klaar voor en de wedstrijd gaat eindelijk beginnen. De reserveren konden gelukkig schuilen onder de geleende paraplu van Gwen. Over de eerste helft is niet veel te melden dan dat we hard hebben gewerkt maar helaas met 3-0 achter kwamen. We mogen in de regen buiten rusten. Na de rust blijven we hard werken en krijgen ook kansen maar helaas scoren we maar 1 keer.

Kyra maakt dit doelpunt. Maar het is te weinig. Teleurgesteld gaan we weer richting Eethen waar we lekker friet en wat drinken krijgen. Volgende week spelen we weer uit en gaan we er opnieuw voor.