Bij aankomst op het voetbalveld Den Uilendonck in Raamsdonk heerste een rustige sfeer, het veld en de kantine waren verlaten. Navraag leerde dat er toch echt gevoetbalt ging worden en dus gingen wij ons  omkleden.

Met Marjon werd er warm gespeeld en om 10 uur nam Eline dan de aftrap. Angenitha gaf Eline een mooie voorzet wat een schot op het doel  tot gevolg had, maar helaas, geen doelpunt. De tegenstander weet de bal te bemachtigen, rent op het doel af, schiet, gelukkig weet ik de bal uit het doel te houden.

Dan zijn wij weer aan de beurt, Irene staat op het middenveld de boel goed in de gaten te houden, en weet de tegenstander iedere keer weer te omzeilen. Amber geeft Eline een mooie voorzet en ja hoor : er wordt gescoord ! 1-0. We weten niet van ophouden, Nikita geeft Amber een mooie voorzet en Amber scoort 2-0 !

Amber heeft de smaak te pakken en probeert het nog een keer, deze keer heeft ze de paal te pakken. Angenitha en Dana staan om beurten in de verdediging en blijven achter bij mij bij het doel. Nu is het de beurt aan Imke, ook zij wil scoren en met succes 3-0 !

De tegenstander wordt fanatiek en weet een schot op het doel te maken, ook deze keer weet ik de bal weer uit het doel te houden. Maar dan weet de tegenstander door de verdediging heen te breken en scoren ze, 1-3.

Imke heeft de smaak te pakken en weet in samenwerking met onze andere dames een doelpunt te maken, 4-1. Nu gaat het wel erg snel, de stand is bijna niet meer bij te houden, de tegenstander ruikt de rust en haalt nog even alles uit de kast, ze scoren 4-2.

In de rust tanken we even bij en weer helemaal opgepept beginnen we aan de tweede helft.

Dana in de verdediging weet een aanval van de tegenstanders tegen te houden en schopt de bal uit. Kyra maakt een goede pass naar de buitenkant, de bal rolt weer richting het goede doel. Eline in het heetst van de strijd wil scoren, maakt een sliding maar de bal mist net het doel. Ze heeft zich behoorlijk zeer gedaan, onze Willy trekt een sprintje richting het slagveld en na een schouderklopje en een paar bemoedigende woorden, gaat de wedstrijd weer verder.

De tegenstander weet wederom onze kant van het veld te bereiken en tracht met een afstandsschot de stand bij te werken, met succes, 4-3. Onze dames weten via een mooi samenspel en goed overspelen wederom de verdediging van de tegenstander te doorbreken en Imke scoort 5-3 !

Het einde van de wedstrijd nadert, alles wat er in zit wordt er nog uitgeperst en na een mooie vrije trap scoort Amber. Het laatste doelpunt, 6-3 ! We hebben er weer een leuke wedstrijd van weten te maken. Nog 1 keer winnen en dan zullen er frietjes zijn !