Ook dit jaar willen we als PR-commissie van vv GDC haar sponsoren bedanken voor hun financiële en materiële steun door alle sponsors uit te nodigen voor een gezellige avond rondom de trainingen van de selectie van GDC op donderdag 7 April 2016. Wij nodigen u en uw eventuele collega of partner van harte uit om 19.30 bij GDC aanwezig te zijn. Na een welkomstwoord wordt er een presentatie gegeven door hoofdtrainer Marco de Jong waarna we gezamenlijk naar buiten gaan om een demonstratietraining van de selectie te aanschouwen. Vervolgens wordt u uitgenodigd voor een hapje en een drankje en willen we nog even gezellig samen zijn in de kantine van vv GDC. Aanmelden kan via aanmelden@vvgdc.nl of via Henk van der Stelt. Wilt u erbij vermelden met hoeveel personen u komt?

Wij zien u graag op donderdag 7 April 19.30 op het sportcomplex van GDC, dat door vele vrijwilligers en sponsors de afgelopen jaren tot een mooi complex is omgebouwd!

PR-commissie vv GDC

Alle sponsors zijn uitgenodigd, mocht de uitnodiging u als sponsor niet hebben bereikt, dan bij deze van harte uitgenodigd en wilt u via bovenstaande contactinformatie doorgeven dat de uitnodiging niet ontvangen is, zodat een volgende keer wel goed gaat? Bij voorbaat dank!

Terug