Al enige jaren promoten we de Rabobank fietstocht. Ook dit jaar wordt hij weer  georganiseerd op zaterdag 9 juli. Door deelname aan deze fietstocht onder vermelding dat je voor GDC fietst kunnen we een mooi bedrag bij elkaar fietsen als club zijnde. De Rabobank organiseert dit juist om het verenigingsleven te sponsoren. Wat zou het mooi zijn als we nu eens met een 200 tal leden ons aanmelden. Financieel kunnen we dit goed gebruiken. Doet u mee!!!!!!!!

Op zaterdag 9 juli 2016 organiseren we de 6e Rabobank Fietstocht. Een sportief evenement waarbij deelnemers een aandeel hebben in het verenigingsleven van het Land van Heusden en Altena. Een evenement waar mensen gezellig samenkomen, actief in beweging zijn en geld bij elkaar fietsen voor uw vereniging of stichting. Zo hebben we een aandeel in elkaar.Datum fietstocht
In de maand juni en begin juli vinden er veel evenementen plaats in de regio. Evenementen georganiseerd voor en door verenigingen en stichtingen. We juichen dat toe! Daarnaast zijn in mei en september veel sportclubs nog actief met wedstrijden en competities. Daarom kiezen we voor zaterdag 9 juli.

Aanmelden

Enthousiaste fietsers kunnen zich vanaf maandag 4 april aanmelden op dewebsite van de Rabobank Fietstocht. Na aanmelding ontvangt de deelnemer per e-mail direct de route- en stempelkaart en print deze uit.

Op de hoogte blijven?
Wilt u op de hoogte blijven van de Rabobank Fietstocht? Volg ons op Twitter@RaboAltena #RAFT 2016 en like ons op Facebook. U vindt alle informatie ook op de website van de Rabobank Fietstocht 2016 terug.

Heeft u vragen, tips of opmerkingen over de Rabobank Fietstocht? Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons op telefoonnummer
(0183) 50 76 00 of per e-mail Communicatie.altena@rabobank.nl.

Met vriendelijke groet,
Rabobank AltenaMarie- Anne Toenders-Broeders
Directievoorzitter Rabobank Altena a.i.
Terug