Zaterdag 12 april is de wedstrijd NOAD’32 F1-GDC F1.

NOAD’32 zijn de kampioenen van de poule.

We verzamelen om 7.30 uur bij GDC we zijn niet compleet want Nathan mag van de dokter nog niet mee voetballen want hij is nog herstellende van de gebroken sleutelbeen maar hij is er wel bij als supporter, Dani Thur begint als wissel en eenmaal op het veld gekomen krijgen de spelers van Berry dextro we blijven optimistisch!

NOAD’32 komen met rood en witte haren het veld op omdat ze kampioenen zijn.

Ze beginnen de wedstrijd rond 8.30 uur en beide teams zijn goed aan elkaar gewaagd alleen word er net iets meer voor het doel van GDC gespeeld maar wij hebben Tim die goed staat te keepen.

Jelle komt in een duel flink ten val en gaat naar de kant, in de 10e minuut scoort noad 1-0 ze hebben de smaak goed te pakken voor GDC gaat Dani Vos als een speer op het doel af maar helaas naast. We gaan de rust in met 1-0

In de 2e helft is GDC aan het voetballen als leeuwen en  proberen Dani Thur en Tom meerdere malen op het doel te schieten maar helaas net niet…. De keeper van Noad is ook erg goed!

Dan fluit de Scheidsrechter de wedstrijd af…1-0

Dani Vos, Dani Thur, Tygo, Jelle, Thom, Tim, Sem en Tom super jullie best gedaan vooral de 2e helft onder leiding van Berry en Marcel, bedankt voor de mooie wedstrijd.