Het begon allemaal met de eerste helft het begin van de wedstrijd. De eerste 20 minuten waren spannend maar, is er helemaal niet gescoord toch kregen allebei de clubs veel kansen vooral GDC. Na 20 minuten werd het steeds spannender en na 25 minuten is GDC veel aan de kant van Jan van Arkel. Een paar minuten later wordt er gescoord door GDC door een samenspel van Amber en Eline. Eline gaf een voorzet en Amber scoorde. Het staat dus 0-1 voor GDC. Toch laat de tegenstander zich niet tegenhouden en maken hun ook een goal uit een corner. Nu staat het dus 1-1. Daarna is het nog een paar minuten spannend en na die spannende minuten fluit de scheids dat het rust is. Na 10 minuten gaan we weer beginnen het wordt meteen weer spannend maar nu op een verkeerde manier Jan van Arkel is veel aan de kant van GDC. Maar ineens krijgt GDC een kans Amber geeft een super mooie voorzet aan Gwen en Gwen maakt een goal nu staat het 1-2 voor GDC. Toch lijkt het wel of de tegenstander er gewoon niet tegen kan dat GDC een goal heeft gemaakt en maken er ook weer een maar, dit was niet zomaar een goal het kwam uit een penalty omdat iemand van GDC een hands maakte en op de stip in de 16 werd er een penalty genomen. En dat werd een goal nu staat het 2-2. Het is een enorm spannende wedstrijd het lijkt wel of GDC een beetje moe begint te worden. Jan van Arkel komt steeds dichter en dichter bij het goal van GDC. Maar gelukkig weet Imke de keeper alle ballen uit het doel te houden een kwartier later fluit de scheids de wedstrijd is afgelopen. En is dus de eindstand geworden 2-2.