Vandaag spelen we tegen GRC-14. Hiervan hebben we onze eerste bekerwedstrijd gewonnen.

Om 8.15 hebben we ons verzameld bij GDC. We gaan er weer vol goede moed tegen aan!!

Binnen 5 minuten wordt het eerste doelpunt gemaakt door Eline.

Daarna gaat GRC in de aanval , maar door de goede verdediging van Femke gaat de bal er niet langs.

Dana krijgt een mooie voorzet van Eline maar mist net.

Tegen het einde van de 1e helft maakt Eline nog de 2-0.

Joy krijgt nog een mooie voorzet maar mist ook helaas. Dan gaat GRC in de aanval en maakt nog net 2-1 voor de rust.

Optimistische gaan we de 2e helft in. Maar al snel zakt het tempo en kwam GRC beter in de wedstrijd. De aanvallers Kyra , Megan en Jannique deden hun best om nog meer doelpunten te maken. Maar als snel maakt GRC de 2-2. Maar we gaan weer in de aanval en Eline maakt de 3-2 wat snel gevolgd wordt door een doelpunt van GRC. De verdedigers Sam en Femke doen hun best om alle ballen weg te houden. Aan het einde van de wedstrijd maakt Eline nog de 4-3 en hebben we net gewonnen. Het was een spannende wedstrijd.