Vandaag moesten we thuis tegen OJC voetballen. Aan het begin van de wedstrijd hadden we het allemaal koud maar dat hielt ons niet tegen, ook de grootte van de tegenstanders niet. In de eerste helft had OJC een paar kansen maar die kwamen niet langs onze keeper. Na ongeveer 10 minuten kwamen wij meer in actie en hadden we ook meer kansen. De laatste paar minuten van de eerste helft werden goed benut, want door een mooie voorzet van… scoorde Gwen. We gingen met een gerust hart de rust in. Na de rust speelden we gewoon goed en lieten we OJC niet schieten. Als er werd geschoten werd die er mooi uit gehouden door Imke, onze keeper. In de laatste 10 minuten dachten we: “We moeten er nog eentje scoren…” Toen scoorde Amber er nóg een. Na het fluitsignaal hadden we gewonnen met 2-0.