Afgelopen week is het bestuur weer bijeen geweest om de lopende zaken te bespreken en nieuwe zaken aan te pakken:

– Natuurlijk is het afgelopen voetbalseizoen even geëvalueerd en hebben we snel onze blik gericht op de toekomst. We zullen verder moeten en met frisse moed het nieuwe seizoen ingaan.
– De eerste cijfers van de opbrengst van de zonnepanelen stemt ons tot vreugde. We hebben een opbrengst vanaf 5 mei tot heden van 13% van ons jaarverbruik.
– Verder hebben we besloten om op de laatste trainingsavond voor de kerst en na de laatste wedstrijd van de competitie een afsluitingsavond te houden voor alle leden, supporters en sponsoren.
– Tot slot willen we vast aankondigen dat in het komend jaar de wedstrijd-app zijn intrede gaat doen. Met deze app kun je wedstrijdformulieren vastleggen, waarmee spelers zich kunnen legitimeren. Dit is dan gelijk hun spelerspas. Wat daarbij wel belangrijk is dat IEDERE speler een geldig e-mailadres moet hebben.
Nadere informatie volgt zeer binnen kort op de site van GDC. Houdt de komende weken dus de site goed in de gaten.

Tot slot, de vakantie komt er aan. Namens het bestuur wens ik jullie allen een fijne vakantie toe en hoop jullie allemaal weer te zien in en om het veld van ons mooie sportpark.

Het bestuur

Terug