Op zaterdag a.s. 20 Juni is de jaarlijkse afsluiting van het seizoen gepland. Er hebben zich al veel spelers al aangemeld, maar als je alsnog mee wil gaan, laat dit even weten aan Wim van Drunen.

Het programma van deze afsluiting is als volgt:

14:30 verzamelen bij de Schuur in Eethen waar we om 15:00 gaan Paintballen.

Het paintballterrein in Eethen, gelegen op het buitenterrein van discotheek “De Schuur”, is volledig ingericht met grote en kleine bunkers, heuvels, forten, auto’s en biedt hierdoor veel uitdagingen in het paintballspel.
De ervaren paintballinstructeurs geven een uitgebreide instructie voor we beginnen en zorgen ervoor dat je goed voorbereid het veld ingaat.  In overleg kunnen er verschillende paintballmissies worden gespeeld, waardoor de spanning en moeilijkheidsgraad opgevoerd kunnen worden. De verfballen vliegen je letterlijk om de oren en dan is het natuurlijk de kunst om niet geraakt te worden en de missie tot een goed einde te brengen. We hebben ervoor gekozen om p.p. 200 extra paintballen te bestellen zodat we zeker genoeg hebben.

Nadat deze activiteit is er mogelijkheid om bij GDC te douchen. Daarna vertrekken we richting ‘t Hart van Genderen waar we vanaf ongeveer 18:30 onder het genot van een hapje en een drankje het hele seizoen nog eens een keer kunnen bespreken d.m.v. een aantal sterke verhalen.

Tot zaterdag!

Terug