JO13-2, wat mogen jullie trots zijn op jezelf! Voor de winterstop waren jullie ingedeeld in de 5e klasse. Al snel kwamen we er met z’n allen achter dat dit een zware eerste seizoenhelft zou gaan worden. Elke week kregen jullie dan ook minimaal 10 doelpunten om jullie oren. En waren we blij als we ook maar 1 doelpunt wisten te scoren. Uit eindelijk hadden jullie in een doelsaldo van – 100 doelpunten tegen. En om onder die omstandigheden elke zaterdag weer een wedstrijd te beginnen vroeg veel motivatie van jullie. Knap dat er dan toch een trainingsopkomst van 95% was.

Om het met zijn allen gezellig te houden als je elke week verliest vraagt erg veel. Aan het einde van de eerste seizoenshelft hebben we mede daarom een hele gezellige sinter-kerstavond georganiseerd bij Tygo van Hemert thuis. Met jullie eigen gemaakte hapjes en het dobbelspel was dit zeker een hele geslaagde avond.

De tweede seizoenshelft waren we in de 6e klasse ingedeeld en met succes want er werd gewonnen! En dan krijg je natuurlijk friet zoals beloofd door Wim Treffers. Op de terugweg vanuit de wedstrijd in Dongen werd er daarom door een aantal spelers al naar GDC gebeld om dit bericht te melden. En ja hoor, bij terugkomst uit Dongen werden jullie beloond met een heerlijk frietje en als klap op de vuurpijl een lekkere snack erbij van de sponsor! Deze succeservaring hadden jullie nodig.

En zo kwamen er meerdere overwinningen en uiteindelijk zijn jullie met 13 punten op een mooie 8e plaats geëindigd. Een prima prestatie!

Om dit toch wel mooie seizoen af te sluiten heb ik jullie afgelopen zaterdag meegenomen naar Duinoord. Dit was erg gezellig en succesvolle afsluiting, zie foto’s hieronder.

Bedankt jongens, voor dit leuke seizoen.

Jasmijn Lankhaar

 

 

 

 

Terug