Na vele jaren een gezonde organisatie te zijn komen er nu langzaam zichtbare mankementen in de structuur van vv GDC. Om u een indruk te geven zetten we de vacatures even  op een rij.

Secretaris  bestuur , aanspreekpunt KNVB , gemeente en algemene zaken

Wedstrijdsecretaris junioren/pupillen,  wedstrijden regelen en coördineren competitie vriendschappelijk en toernooien.

Wedstrijdsecretaris senioren,   wedstrijden regelen en coördineren competitie en vriendschappelijk

Trainers F2

Leider E3 op zaterdag

Leiders D2 op zaterdag

Trainers D2  voor dinsdagavond

Trainers C2 voor de dinsdagavond

Leider / vlagger A1 op zaterdag

Vlagger  2e elftal

Ook het regelen voor scheidsrechters is voor GDC erg lastig. Vandaar dat we als bestuur  actie willen nemen en onze leden willen gaan verplichten om alles wat met het spelletje voetbal te maken heeft (mee) te gaan begeleiden. Dit betekent bijvoorbeeld verplicht op zijn tijd een wedstrijd fluiten. Assisteren bij jeugdtrainingen is ook een mogelijkheid aangezien we het noodzakelijk vinden dat er 2 trainers per jeugdteam de trainingen begeleiden.

Om dit alles geregeld te krijgen vragen we eerst of men zich vrijwillig wil aanmelden, zo niet dan kunnen wij niet anders dan de leden te gaan verplichten een taak op zich te nemen.

Ook willen we een beroep doen  op de ouders om hun steentje bij te willen dragen, denk hierbij aan orde en netheid in de kleedkamers, maar ook gedrag en taalgebruik binnen en buiten het veld. Het supporteren bij de wedstrijden, rijden bij uitwedstrijden, wassen van tenues.

U kunt zich aanmelden bij René Splinters en Henk van der Stelt

Wij rekenen op uw medewerking

 

Terug