GDC gaat binnenkort over naar ZIGGO. Dit biedt GDC de kans om in de kantine FOX Sports Eredivisie en Internationaal aan te bieden. Dat houdt in dat je door de weeks en op zaterdag vrijwel altijd voetbal kan kijken. Zo hoef je op zaterdag niet eerder naar huis om je favoriete club in actie te zien.

Helaas gaat dit niet zonder de nodige kosten. De abonnementskosten voor FOX Sports zijn €25,- in de maand en er moet maandelijks nog aparte licentiekosten betaald worden om Fox Sports uit te zenden. Die licentiekosten zijn €96,20 in de maand. Fox Sports uitzenden zonder licentie kan boetes opleveren vanaf €2000,-.

Het kosten plaatje van €120,-  in de maand is voor GDC net te veel gevraagd. Daarom de vraag: Wil jij ook graag voorzien zijn van voetbal in de kantine en ben je bereid hier een x bedrag in de maand aan mee te betalen?

Zo nee? Geen probleem

Zo ja? Stuur dan een mail naar dhrrex@gmail.com met je naam en rekeningnummer.

Voorwaarden:

* Het bedrag zal niet meer worden dan 5 euro per persoon in de maand, tenzij jij aangeeft meer te willen betalen.

* Je opgeven betekent niet dat je er automatisch aan vast zit. Bij voldoende personen worden er formulieren gemaakt voor een automatische incasso, waarbij een nog een handtekening nodig is voor akkoord.

* Jaarlijks kun je aangeven of je er mee stopt of door gaat.

Terug