Ik heb aan het begin van het seizoen een GDC-app. gemaakt met alle spelers van de selectie en de staf.

Dit was hoofdzakelijk een poging om dingen te delen die belangrijk waren/zijn aan iedereen door te geven, zoals afgelastingen, activiteiten, wedstrijdinformatie etc….

Omdat hier vaak dingen opgezet werden die niet door iedereen als nuttig werden ervaren zijn er een aantal mensen afgehaakt, met als gevolg dat deze ook de informatie niet kregen…….

Ik was voor mijn werk de hele week in Frankrijk (tot donderdagavond) en daarom was ik niet aanwezig tijden de wedstrijd dinsdag tegen Sparta ’30. Ik had dit ook kenbaar gemaakt aan de technische staf en gevraagd of iedereen iets kon overnemen, zodat alles toch goed zou verlopen. Ook heb ik dit zaterdagavond tijdens het eten nog eens gezegd.

Gisteren tijdens de training heb ik naar aanleiding van de gebeurtenissen van afgelopen week een constructief gesprek gehad met René Splinters en Henk van der Stelt, met als insteek; hoe kunnen we beter communiceren bij GDC en vooral in de selectie, en ik heb hier ook een aantal problemen aangekaart waar ik vragen had. Ik vind altijd dat als we de communicatie willen verbeteren, dan moeten we eerst naar ons zelf kijken en dat heb ik dus gedaan.

Er gaan de laatste tijd een aantal wilde verhalen rond, en daar moet een einde aan komen om de rust terug te krijgen.

Ik stel voor dat we de GDC-app laten bestaan, maar voor belangrijke mededelingen de blog weer gaan gebruiken, en we zo goed kunnen communiceren binnen de selectie.

Laten we ook de negatieve spiraal van de afgelopen week doorbreken, vertrouwen hebben in het bestuur en de technische commissie, kritiek bespreken met diegene op wie we kritiek hebben zodat hij/zij het uit kan leggen, lekker trainen, onze ruggen rechten en zaterdag een goed resultaat neer zetten als team tegen BVV, en elkaar helpen waar mogelijk en niet elkaar afbreken.

Mee eens?

Wim

Terug

Geplaatst door: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*