Vanaf heden vraagt GDC aan bezoekers van ons sportcomplex om zich op zaterdagen te registreren. Uiteraard blijft u thuis als u klachten heeft. In het formulier wordt dit ook bevraagd.

Het is mogelijk om een papieren formulier ter plaatse in te vullen of vooraf te printen en bij GDC in te leveren: Formulier

Ook is het mogelijk via de QR-code (zie onderaan bericht) vooraf of ter plaatse het registratieformulier digitaal in te vullen. Ook kan dat via deze link: https://forms.gle/SvcYNtiqNWkDUzoR8.

De registraties worden na 14 dagen vernietigd en door te registreren wordt ingestemd met het delen van de contactinformatie met de GGD mocht een besmetting voor komen.

Het sportcomplex en dus ook de kantine is gesloten voor publiek. Alleen rij-ouders die naar uitwedstrijden rijden mogen bij de wedstrijd kijken.

Over het gebruik van kleedkamers en douches komen wellicht nog aanvullende maatregelen ten opzichte van de eerder aangegeven regels dat maximaal 2 personen tegelijk mogen douchen. De verplichte looproutes en uiteraard de 1,5m afstand buiten het veld blijven geldig. Bij uitwedstrijden op het parkeerterrein verzamelen om drukte op het complex te beperken.

Mocht u vragen hebben, neem stuur je vraag naar covid@vvgdc.nl of vermeld in een email je naam en telefoonnummer zodat contact opgenomen kan worden.

Terug