Regels Covid-19 (update 05-06-2021)

 

Beste leden en bezoekers van onze club,

De coronaregels zijn weer aangepast per 5 juni, naast de bekende regels enkele verruimingen gelukkig. We houden ons vast aan de regels zoals die door de overheid worden gecommuniceerd. Op basis van die regels en wat we zelf al aan maatregelen genomen hebben gelden vanaf nu de volgende regels:

Trainingen en wedstrijden senioren

Een tweede mooie versoepeling is dat senioren met ingang van 5 juni weer volledig mogen trainen en onderlinge trainingswedstrijdjes mogen spelen bij de eigen vereniging. Dit allemaal zonder beperkingen in groepsgrootte en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden. Helaas mogen senioren nog geen wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.

Opening kantines en terrassen

Kantines (en terrassen) zijn gelijkgetrokken met de reguliere horeca en mogen dus open onder dezelfde voorwaarden als die er voor de horeca geformuleerd zijn.

Belangrijk is hierbij:
– Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten op 1,5 meter afstand van elkaar.
– Een vaste zitplek aan een tafel is verplicht, zitten aan de bar is niet toegestaan.
– Er mogen maximaal 50 personen in de kantine zijn, exclusief personeel. Dit geldt ook voor het buitenterras.
– Het EK kijken op scherm of live optredens zijn niet toegestaan.
– Een registratie en gezondheidscheck zijn verplicht. (Evt vooraf online via: https://forms.gle/YY5nHqYuzHvcVjun6)

Kleedkamers en/of douchegelegenheid mogen open

Met de verruimde maatregelen is ook bekend geworden dat de kleedkamers en douches weer mogen worden gebruikt. Uiteraard nog wel met de basismaatregelen in acht nemend, denk bijvoorbeeld aan de anderhalve meter afstand.

Tot slot.

De maatregelen omtrent toelating zijn niet door ons bedacht. We moeten ze wel naleven. Daarbij geldt nog eens extra dat alleen met de medewerking van iedereen de activiteiten en trainingen daadwerkelijk door kunnen gaan. Maak het ons en onze vrijwilligers dus niet moeilijker dan het al is en kom de regels gewoon na.

We doen het voor de gezondheid van ons allemaal. Houd je daarom, niet alleen op de voetbal maar ook elders aan de regels van onze veiligheidsregio en bij ons aan de protocollen van de KNVB. Als je aangesproken wordt, handel dan met respect.

MOCHT JE TOCH ONVERHOOPT ZIEK WORDEN BRENG ONS DAN OP DE HOOGTE ZODAT WE INDIEN NODIG MAATREGELEN KUNNEN NEMEN.

Blijf gezond en let op elkaar!
Het bestuur


Terug