Vandaag is het zover ! De nieuwste aanwinst van GDC De F3 trapt vandaag af in de voorjaarscompetitie en wel tegen de F2 van HRC14 . We beginnen met de volgende sterspelers van de F3 . Femke,Veerle,Jannique, Sieb,Wouter,Mees,Levi,Daan,Niels,Rens .Tijdens het omkleden is het een drukte van jewelste . Komt dat door de wedstrijdspanning ,of hebben we er zoveel zin dat we niet kunnen wachten ? De tijd zal het leren zullen we maar denken . Nadat we de warming-up gedaan hadden begonnen we aan de wedstrijd . Veerle en Rens begonnen als wissel en de rest ging de strijd aan met de gladiatoren van HRC14.het fluit signaal klonk en de strijd om de eerste 3 punten was begonnen .we voetbalde er hevig op los ,je zou als toeschouwer niet denken dat de F3 van GDC haar eerste competitie wedstrijd voetbalde als nieuw Team. We deden zeker niet onder voor de F2 van HRC14 we vochten voor wat we waard waren en we waren dan overal te vinden waar de bal was , zei het voorin ,aan de zijkant L+R en niet te vergeten we kwamen allemaal terug om te helpen met verdedigen . En bereikten we de rust met 0 doelpunten tegen en 0 doelpunten voor 0-0. We gaven in de rust aan dat we HARTSTIKKE trots op jullie waren hoe er werd gevoetbald de eerst helft en als we zo doorgingen dat dit een mooi seizoen kon worden .

HRC14 mocht voor de 2e helft aftrappen . En wij gingen de strijd weer aan met de tegenstander . Het spel ging in de 2e helft weer gelijk op en het was ook mooi om te zien dat er spelvreugde was aan beide kanten . Maar op het laatst was het toch een beetje de conditie dit een hoofdrol ging spelen bij de F3 van GDC want we hadden alles gegeven voor wat we waard waren.en dat resulteerde in een eindstand van 3-0 in het voordeel van de jongens en meisjes van HRC14

Al met al terug kijkend over de eerste wedstrijd zijn wij trots op jullie allemaal want jullie hebben gevochten al GDC leeuwen en leeuwinnen .als jullie voor de rest van dit seizoen blijven voetballen met de zelfde inzet en spelvreugde als jullie vandaag lieten zien dan kan het zeker een mooi seizoen worden .