Bij GDC leefde de hoop, dat er in de inhaalwedstrijd tegen DFS eindelijk weer eens drie punten binnen kwamen. Na de beschamende nederlaag tegen Herovina afgelopen week waren er stevige noten gekraakt in Eethen, maar de uitwerking leverde helaas niets op. De tegenstander DFS had gewoon meer kwaliteit. Verder was de 1-3 nederlaag ongelukkig. Tot vlak voor de rust hield GDC nog stand. Toen was het echter raak uit een kopbal en gingen de Eethenaren met 0-1 de kleedkamer in.

Binnen drie minuten na de rust leefde de hoop weer op. Uit een penalty scoorde Mitchell Landbrug de 1-1: https://youtu.be/__wptoxZ1-0

Vervolgens moest de sluitpost van GDC lossen bij een vrije trap en de rebound betekende 1-2. GDC drong aan en kreeg nog een paar goede mogelijkheden. Een poging van Jamie Youell ging echter net over. Wat ongelukkig via de rug van verdediger Benjamin Vos viel ook de 1-3 nog.