Het jaar 2013/2014 zal in het teken staan van verschillende acties die gedurende het seizoen gehouden zullen worden. De opbrengsten hiervan zullen bestemd zijn voor deels vv GDC en deels voor de Activo-Band. Doordat de overheid wegens bezuinigingen de geldkraan voor subsidies heeft dicht gedraaid is het voor verenigingen moeilijk om het hoofd boven het water te houden. Dit geld ook voor de Activo-Band. De Activo-Band bestaat uit een groep muzikanten met een verstandelijke beperking uit het Land van Heusden en Altena. Wij als GDC zijnde willen graag een steentje bijdragen aan deze vereniging d.m.v. verschillende acties te ondernemen zodat ook deze mensen hun hobby kunnen blijven uitoefenen.

 

Tevens is er bij GDC de laatste jaren veel gebeurd aan de accommodatie. Dit heeft de club veel geld gekost. Er staan nog projecten in de planning staan die nog bekostigd moeten worden. ( Denk daarbij o.a. aan de uitbreiding van de WC’s en bestuurskamer). Ook hier willen wij als actiecomite met behulp van GDC-ers graag een steentje aan bij dragen d.m.v. van deze acties.

Een van deze acties wordt ook ondersteund door FC Den Bosch. Deze club heeft kaarten beschikbaar gesteld om de wedstrijd FC Den Bosch – Helmond Sport op 8 november bij te wonen.

Voorwaarde is wel dat deze kaarten onder de leden, vrienden, of familie van GDC-ers verkocht worden voor €5,- per stuk. ( Misschien een leuk team en familie-uitje). De opbrengst hiervan is dan voor beide verenigingen. Je kan je hiervoor opgeven. In de kantine zal een opgavenformulier komen te hangen waarop jij je kunt opgeven. Verdere informatie over deze wedstrijd volgt nog.

Hier volgen de acties die inmiddels al gepland zijn voor dit seizoen

8 November              FC Den Bosch – Helmond Sport

( opbrengst verkochte kaarten voor de goede doelen )

16 November             Na afloop wedstrijd vv GDC – sv Capelle feestavond met DJ Corne

Tevens zal er deze avond een klusjes/veiling avond gehouden worden.

 

Fifa tournooi A-en B junioren

( datum en verdere informatie volgt nog )

 

Sponsorloop Jeugd

( einde van het seizoen )

 

Mochten er nog meerdere acties komen dan zullen deze nog op de site gemeld worden.

Tevens zal er op het afsluitingsweekend een concert gegeven worden door de Activo-Band.

Aan het eind van deze avond zal dan de opbrengst van alle acties bekend worden gemaakt.

Wij hopen dat een ieder hieraan zijn steentje wil bijdragen om zo beide verenigingen een hart onder de riem te steken.

 

Bij voorbaat Dank,

Actie-Comité

Terug