Met het nieuwe seizoen worden de oranje spelerspassen niet meer gebruikt. Daarvoor komt in de plaats een mobiel digitaal exemplaar. Door het doorgeven van je emailadres wordt bij de KNVB je digitale toegang tot een spelerspas-app geregeld voor spelers vanaf de -13.

Per team zullen 2 of 3 teammanagers aangemeld worden, die via het digitale het wedstrijdformulier invult. Vanaf een week vooraf kan de leider de betreffende spelers bij de komende wedstrijd plaatsen. De scheidsrechters controleren je spelerspas op je telefoon. Als je geen telefoon hebt, dan kan het mailadres/telefoon van een ouder ook gebruikt worden.

De leiders en aanvoerders hebben al uitleg gehad, voor de overigen geeft deze presentatie een beeld: KNVB ASSIST mDWF presentatie def

Wat wordt van spelers verwacht?

Allereerst dat via je leider of rechtstreeks je emailadres wordt doorgegeven aan ledenadministratie@vvgdc.nl. Doe dit voor 1 augustus, maar liefst zo snel mogelijk! Als dat verwerkt is bij de KNVB kun je de app downloaden en de gegevens checken. Daarmee is de digitale spelerspas rond!

Terug