Zaterdagochtend 07:45 uur, klaar voor vertrek richting Wijk en Aalburg en om 08:00 uur ging de karavaan naar NOAD ’32 (sportpaleis aan de Maas). De sfeer was goed, iedereen gemotiveerd en geestelijk opgepept voor het gevecht op de grasmat.We moesten het alleen zonder het technisch inzicht doen van onze Trainer der Trainers, Marvin van Mersbergen. Dus dit betekende improviseren (opstelling) in het veld en ook even droogvoetballen (zonder bal) om toch even wat warming up te doen.

De wedstrijd begon om 08:30u en gelijk waren onze dames en heren in de aanval.
De druk werd verder opgevoerd en er kwamen overal kansen om te scoren. Imke als vedette voorin en kleine Eline, als stekende wesp, om haar heen. Beide dames waren op zoek naar kansen voor het doel van NOAD.
In de achterhoede zaten onze “gladiatoren” Revy, Levy en als klap op de vuurpijl Jarno (keeper). Revy, onze superverdediger, lukt het keer op keer om de de bal af te pakken en Levy is vaak in de buurt om een voetje te helpen.
Ook Kyra en Veerle en Max hebben alles gegeven om de tegenstander uit het veld te slaan. Helaas voor ons was het zonder onze trainer (Marvin) onmogelijk om de tegenstander in de hoek te drukken.
Met de rust was het 4-1 en konden we bij komen van het geweld van de tegenstander. Imke was in topvorm en wist met een mooie actie een “GDC doelpunt” te maken. De tegenstanders waren fel en hongerig, waardoor Jarno het drukker en drukker kreeg. Ondanks hevige verzet van zowel Revy, Veerle, Max en Sem, belandde de bal een paar keer meer achter Jarno in het doel.
Na de rust ging het gevecht door en was Jarno géén keeper meer, maar vervangen door Sem. Jarno wilde nu zelf het doel van de tegenstander bekogelen met ballen en liep als een “hazewindhond” over het veld. Helaas werd onze keeper (Sem) hard aangepakt tijdens een reddingsactie. Het doelpunt werd voorkomen (Klasse) maar Sem moest gewond van het veld. Eline kwam dapper toesnellen (bravo) om de handschoenen aan te doen en het veldshirt te verruilen voor het keeperstenue.
De strijd werd feller en de kansen kwamen voor beide kanten.
Het werd uiteindelijk 7-1 in het voordeel van NOAD maar daarna kwam de klap voor NOAD.
De penalty’s werden genomen aan het einde van de wedstrijd en nu was GDC de baas en versloeg de tegenstander!!
Volgend week weer een THUISwedstrijd:  GDC F2 – Altena F2.
Wedstrijd begint om 09:15u (aanwezig 08:30u).
Dinsdagavond trainen
Tot dan,
Groet,
Willy
Ps.: Volgende week zaterdag ben ik afwezig en vraag ik bij deze of Barry (ass. Coach) de rol op zich wil nemen!
Terug