Vandaag beginnen de sterren van de F3 aan een toernooi in Kerkwijk. We spelen daar tegen Kerkwijk,DSC,Alem/RKVSC,WSV WELL en tegen de wind want dat is vandaag ook een geduchte tegenstander.We trappen af deze morgen om 8:30 tegen de combinatie VV ALLEM / VV RKVSC waar de eindstand 0-0 is aan het eind van de 15 minuten met windkracht 5 tegen een mooi resultaat.

De volgende wedstrijd spelen met de wind in de rug tegen DSC wat eindigt met een 2-0 winst Alleen word hier niet een overwinning geboekt maar het is eigenlijk een dubbele overwinning want het is de eerste overwinning van de F3 dit seizoen. Knap hoor jongens en meiden en dat word ook uitbundig gevierd na het fluitsignaal .

Voor de volgende wedstrijd stellen we ons op tegen Kerkwijk. In deze wedstrijd komen we met 
2-0 achter maar op het laatst weten we toch nog de nul van het scorebord te halen wat eindigt in een eindstand van 2-1 in het voordeel van Kerkwijk.

De laatste wedstrijd treden we aan tegen WSV Well . De spanning is om te snijden want we hebben een keer gelijk gespeeld een keer gewonnen en een keer verloren dus hebben we alle scenario's al een keer mee gemaakt, dus proberen we het beste er van te maken . Maar helaas eindigt deze stand in 2-0 jammer maar helaas want jullie hebben stinkend je best gedaan.

Dan volgt Alleen de prijsuitreiking nog dus verzamelen we ons in de kantine en wachten met z'n allen gespannen af waar we geëindigd zijn.
En wat blijkt het sterren team de F3 is geëindigd op de 4e plaats 
Dus JONGENS EN MEISJES , Jannique,Femke,Linde,Levi,Veerle,Dani,Wouter,Sieb,Mees,en Niels jullie hebben vandaag jullie je eigen record verbroken want in de competitie zijn jullie als 5e geëindigd maar hier op het toernooi in Kerkwijk in een poel van 5 als 4e . Dus hoezo zit er geen progressie in de dit elftal 

Het volgende toernooi van de F3 zullen we spelen op 23-Mei bij SV Capelle .

Voor de rest kunnen we niks anders zeggen jongens en meiden . 
We hebben van jullie genoten

Jasmijn & Tonnie
Terug