Vandaag zaterdag 14-03-14 staat de ontmoeting met de E1 van Noad 32 op de agenda. Voor ons is dit team geen onbekende ,want het komt de laatste jaren met regelmaat voor dat we tegen elkaar voetballen.
De ene keer weet de E1 van Noad de punten in wijk te houden en de andere Keer nemen we de punten mee. Dus het is vandaag een dag dat de bal alle kanten op kan rollen.De kerkklok van de toren van Wijk heeft heeft het sein van halfnegen laten klinken en de tegelijk geeft de scheidsrechter het fluitsignaal dat GDC mag aftrappen . Vandaag zijn zijn we bijna compleet alleen onze rots in de verdediging Kasper is er deze keer niet bij wegens griep (Kasper beterschap) maar deze aanvulling komt uit de E2 genaamd Jesse Snijders. Hoe lossen we dat nu weer op met 2 Jesse’s in het team ? Jesse Snijders begint als wissel en de wedstrijd . Noad wil gelijk laten zien  dat ze goed kunnen voetballen en dat ze niet voor niets de afgelopen wedstrijden gewonnen hebben. Dus Noad zet gelijk vol de druk op de ketel en wij verdedigden erop los  . Maar toen gebeurde waar we bang voor waren hun lange spits Noah kreeg de bal met een lopje aangespeeld en schoot de via de binnenkant van de paal binnen 1-0. Wij GDC trapte weer af en zetten een paar mooie combinatie’s op en en met als eindpunten Tim,Jesse en Jetze en de laatste rond mooi af en we stonden weer gelijk 1-1 mooi hoor zo’n wedstrijd die gelijk opgaat. Noad trapt af en valt aan en brengt alweer gauw de stand op 2-1 met een lopje over onze keeper. Maar wij zijn niet onder de indruk en trappen gewoon weer af we lijden wel bal verlies maar het is Jonathan die de bal onderschept en aan een solo begint en opstoomt richting het doel van Noad en ziet dat hun keeper te ver voor de goal staat en straft dit genadeloos af met een lopje over de keeper van Noad  2-2. Ondertussen is Jesse Snijder in het veld gekomen maar voor het gemak om de Jesse’s uit elkaar te halen noemen we hem maar Snijder wat hem niks misstaat want hij is even groot in z’n spel als de grote Snijder. Nadat Snijder z’n eerste meters voor de E1 heeft gemaakt klinkt het rust signaal en zo gaan we met een stand van 2-2 de rust in.
In de rust bespreken we de eerste helft en geven aan dat we te vrede zijn En op basis van de eerste helft hebben we laten zien dat we wederom kunnen stunten en de 3 punten mee naar Eethen kunnen nemen. Maar Luca geeft dat het hard werken is achterin om de aanvallen af te slaan samen met Jonathan afgewisseld met Bruce. Maar ja niks voor niks zeggen we dan maar.
We gaan Naar buiten en staan op het veld te wachten op de goed fluitende jeugd scheidsrechter
Van Noad. De jongens van Noad trappen af en het lijkt erop dat ze in de rust een donderpreek hebben gehad want er word een hoog balcirculatie toe gepast waar even geen raad mee weten en dat zorgt in een 3-2 stand in het voordeel van Noad. GDC trapt af en de kleine grote Snijder werkt er hevig op los aan de rechterzijde en bekijkt met regelmaat de achterlijn en speelt de bal netjes op z’n tijd af zodat een ander een paar keer mooi op het doel kan schieten maar de keeper  doet netjes z’n werk en probeert z’n doel schoon te houden en bokst een bal in de voeten van Jesse die de bal afspeelt op Jetze en die op het doel schiet maar de de keeper werkt weg maar het is Bruce die goed mee opgekomen is hiervan profiteert en de stand op 3-3 brengt . Mooi hè zo’n score verloop . Noad trapt af en de tijd begint te dringen als we de drie punten mee willen nemen naar Eethen dat beseffen we allemaal al te goed en zetten een eindspurt in en lopen op elke bal en komen we tot een aanval die wederom weg gewerkt word door keeper van Noad tot een Corner. Jesse neemt de corner. De keeper van Noad tikt de bal weg en de bal valt op de grond en dat begint het schoppen tegen de bal met 16 voeten tegelijk maar het is de voet van Bruce met onbekende schoenmaat die het 4e doelpunt voor GDC maakt en zo de 3 punten voor GDC veilig stelt .
Jongens het was weer leuk om tegen onze vrienden van Noad te voetballen .maar let op volgende keer als ze bij ons op bezoek komen zullen ze revanche willen nemen.
Aankomende zaterdag staat de wedstrijd tegen WNC op het progamma deze wedstrijd hebben we thuis met 3-5 verloren dus een gewaarschuwd team telt voor 2