In het begin van de wedstrijd ging het moeizaam, door wat geklungel achterin en een te korte terugspeelbal kwamen we met  1-0 achter.

Het spel speelt zich vooral op het middenveld af als Jonathan de bal onderschept en Bruce in stelling brengt om te schieten maar helaas net naast.
We gaan wat beter spelen en krijgen iets meer grip op de wedstrijd.
Luca weet slim een corner te versieren, Jesse geeft de corner goed voor zoals we van hem gewend zijn maar niemand weet er iets moois mee te doen.
Het spel gaat nog steeds wat heen en weer.
Alweer een corner voor jullie maar ook hier komt niks moois uit.
Haaften valt nu een keer aan maar we hebben de bal alweer en bouwen nu van achteren op en uiteindelijk kan Luca schieten via de keeper alweer een corner.
We hebben weer een corner nu kopt Jetze net naast.
Nu is het weer de beurt aan Haaften en mooie aanval maar wij hebben goede verdedigers die nu wel op staan te letten Haaften heeft wel een corner maar daar komt niks uit.
Jullie vallen weer aan en door geklungel achterin bij Haaften en goed doorzetten van Jesse word het 1-1 door een eigen doelpunt.
Jullie zijn nu echt wakker geworden maar dan is het al rust.

De tweede helft beginnen jullie een stuk beter en al snel hebben jullie alweer een aantal corners gehad.
Even later komt de bal vanuit de kluts bij Casper en deze paast hem naar Luca die de bal op zijn beurt naar Jetze paast die een één tweetje met Jesse aangaat maar jammer hier komt niks uit mooie aanval.

Jullie houden er nu wel de druk goed op bij Haaften Jetze schiet nog een keer goed op doel maar mist en zo blijft het toch spannend.
Er volgen nu een reeks mooie aanvallen en dan geeft Luca voor de bal valt via de keeper bij Jesse die Bruce in stelling brengt en ja hoor eindelijk de 1-2.
Jullie houden de druk er nog steeds op bij Haaften en krijgen weer enkele corners maar weten er niet uit te scoren en dan een aanval Bruce speelt naar Luca en Luca weer naar Bruce die dan Tim aanspeelt Tim schiet en ja hoor 1-3 de buit is binnen.
Alweer een mooie aanval Tim gaat behendig om zijn mannetje heen en paast dan op Jetze, de bal gaat via het puntje van Jetze’s  schoen net naast.

Nu komt Haaften weer wat beter in het spel ze vallen zelfs weer gevaarlijk aan, een hard schot Jurre duikt mooi maar de bal gaat naast.

En dan is het afgelopen 1-3 gewonnen.

 

Terug