Een wedstrijdverslag wil ik dit niet noemen, omdat ik altijd bang ben om iemand te kort doen. En dat moet niet de bedoeling zijn.

Vorige week heb ik een geweldige wedstrijd gezien van onze jongens tegen Jong Brabant. Er werd op hoog tempo gevoetbald, er werd formidabel samengespeeld. Dus voor vandaag waren de verwachtingen hoog gespannen.
Vandaag was het hoge tempo wat minder, ook het samenspel was niet helemaal wat het wezen moet. Maar wat ik vandaag wel heb gezien, is mentaliteit, vechtlust en toch voor elkaar willen werken als er iemand in de fout gaat. Er staat een team dat met elkaar plezier heeft in het voetbal! En ik denk dat dat het belangrijkste is wat er hoort te zijn, PLEZIER!!!!
En jongens, weet dat jullie dat plezier wat jullie laten zien ook overbrengen op onze supporters!!

Ik wil “mijn”/onze jongens een GROOT compliment geven. De manier waarop jullie trainen, voetballen daar ben ik trots op! Ga zo door!!!

Een trotse trainer/leider

Terug