GDC begint sterk op deze prachtige zonnige najaarsdag. Na een prachtige corner van Luca, Schiet Stefan hem er kei-hard in en is het direct 0-1.

De tegenstander had deze knal zo vroeg in de wedstrijd nog niet verwacht. Er word zeer goed verdedigt en hard gewerkt door onze achterhoede. En dat is nodig want Kozakken boys geven zich niet gemakkelijk gewonnen. Maar gelukkig gaat GDC weer in de aanval. Bruce die net in het veld is, schiet hem net mis.

Uit een corner krult Jesse de Krul hem er bijna in. Zo gaat het over en weer tussen GDC en de Boys. De achter hoede verdedigt goed  en bouwt goed op naar het midden veld. Hierdoor krijgt GDC steeds meer kansen.

Door een 1/2-tje tussen Jetse en Jesse, scoort Jesse prachtig en is de tegenstander kansloos. 0-2 in de 14e minuut. Dan komt Kozakken boys weer opzetten. Met een mooie goal in de 18e minuut beland de bal achter Jurre in het net. Hierna word Kozakkenboys iets sterker en gaan we met 1-2 de rust in. Op naar de limonade! En een verkwikkende peptalk van de trainers.

Uitgerust en met nieuwe tips van de trainers scoort GDC in de eerste minuut van de 2e helft. Met een super lob van Jesse scoort GDC 1-3, direct daarna begint Jetse aan een mooie rush, hij speelt vier man uit en scoort formidabel met een mooie stiftbal over een kansloze kieper. 1-4.

De verdediging en middenveld, bestaande uit Casper, Luca , Jan , Jonathan , Jetse en Bruce zorgen er voor dat de tegenstander elke keer weer vroegtijdig uitgeschakeld word en dit bied weer aanspeelkansen voor de aanvallers van GDC om hier gebruik van te maken.

Niet lang daarna scoort Jetse na een ingooi van Jesse 1-5 in de 7e min 1e helft, hierna komt GDC goed op dreef en voert de druk steeds meer op.

De tegenstander breekt uit maar Casper stopt deze goed, GDC gaat direct weer in de aanval met Jonathan en deze scoort perfect 1-6. Jonathan is in de 2e helft goed in vorm en werkt er hard voor net als de rest.

Niet lang daarna zet GDC de Kozakken Boys sterk onder druk en scoort Jetze uit een drukke situatie voor de goal van de tegenstander in het net 1-7. Hierna schiet Tim hem er bijna in, de keeper van Kozakken boys red met een mooie Aktie.

Opeens breekt Kozakken boys uit en haalt Jurre alles uit de kast om de bal te stoppen, en hij houd de bal goed uit het doel. Een mooie redding!

De moeders raken nu ook op dreef en halen langs de lijn weer het gebruikelijke geluidsniveau, hierdoor worden onze voetballers nog meer gestimuleerd om nog beter te voetballen en scoort Tim 1-8.

Vrijwel direct daarna in de 21e minuut scoort Tim wederom na een prachtpass van Casper via Jesse in het doel…… Echt prachtig samen uitgespeeld!

Zo eindigen we deze wedstrijd met 1-9 en gingen we met dikke winst vanuit sportcomplex “de Zwaaier’’ te Werkendam huiswaarts richting GDC.   Goed samengespeeld jongens en ook hard voor elkaar geknokt, het was weer super om te zien.