Op deze zonnige zaterdag van maart vertrokken wij om 9.15 uur naar Ammerzoden voor de wedstrijd Jan van Arkcel tegen GDC E3.

Jan genoot nog van zijn vakantie maar verder was iedereen present.

Tussen enkele ouders was er nog even een discussie of Jan van Arckel nu een sterke of een minder sterke tegenstander was maar voor onze jongens maakte dit niet uit. Zij gaan voor de winst.

Met Stefan als aanvoerder beginnen onze boys de wedstrijd.

Gelijk begint Jan van Arckel de aanval maar tot 2 keer toe weet Jurre de bal uit het doel te houden.

Luca is volop aan de bal maar raakt geblesseerd aan zijn voet en wordt gewisseld door Jetze.

Dan doet Tim een poging om te scoren maar hij schiet helaas tegen de paal.

Dan botsen er 2 spelers van Jan van Arckel hard tegen elkaar op en ook daar worden er spelers gewisseld.

Dan speelt Jetze de bal naar Tim en Tim maakt de 0-1.

Een paar minuten later is het helemaal leeg voor het doel van de tegenstander en kan Jonathan zo de 0-2 maken.

Bruce en Jesse doen samen nog een paar keer een poging om te scoren maar helaas het mislukt.

De keeper van Jan van Arckel krijgt het steeds drukker terwijl Jurre weinig te doen heeft.

Dan gaat Jetze flink onderuit en hij wordt door de spelers van de tegenpartij omhoog gehesen. Daar kunnen sommige volwassen voetballers nog iets van leren!

Dat Jetze niks aan zijn val heeft overgehouden zien we even later als de bal via Bruce en Jesse bij Jetze terecht komt en hij de 0-3 kan maken.

Er wordt nog steeds op de, voor ons, goede helft gespeeld en als de bal eens aan de andere kant komt is daar Kasper die hem vakkundig wegwerkt.

Jan van Arckel doet nog een paar keer een schot op het doel maar helaas voor hun was Jurre daar nog.

Dan wordt de bal door Jetze aangespeeld en maakt Luca de 0-4!

De corner voor de tegenpartij die daarna komt wordt door de verdedigers Kasper en Jonathan goed tegengehouden en dan gaan we de rust in.

Na de rust laat Jan van Arckel zien dat ze ook kunnen voetballen en gaan er vol tegenaan maar dit resulteert niet in een doelpunt.

Bij GDC wel want Jetze maakt nu de 0-5.

Maar dan opeens maakt Jan van Arckel toch een doelpunt 1-5.

Dit laten onze jongens niet op zich zitten en Stefan maakt de 1-6 (die nieuwe nike schoenen hebben vast geholpen).

GDC krijgt nog 2 keer een corner die allebei door Bruce genomen worden maar er komen geen doelpunten meer.

Luca maakt nog een mooie acrobatische actie en er raken nog 2 spelers geblesseerd.

Eén speler van de tegenpartij en onze eigen Jurre doet zijn voet flink zeer.

Maar gelukkig zijn we aan het eind van de wedstrijd en wij zijn trots op onze jongens!

Maandag as is er de volgende wedstrijd alweer en dan er weer vol tegenaan mannen!!